FOTO | Cum arată Leticia Bufoni, skaterița care ar avea o relație cu Neymar

26.11.2019, 14:50
FOTO | Cum arată Leticia Bufoni, skaterița care ar avea o relație cu Neymar
Cum arată Leticia Bufoni

Leticia Bufoni, una dintre cele mai talentate skaterițe din lume, l-a impresionat pe Neymar cu trupul său tras prin inel. Presa străină susține că cei doi au o relație, deși sportiva a declarat că sunt doar prieteni foarte apropiați.

Născută în Sao Paulo, brazilianca a început să se dea pe skate la nouă ani și a primit cadou prima placă, de la bunica sa, doi ani mai târziu.

Cum arată Leticia Bufoni

Ajunsă la 26 de ani, Leticia se pregătește pentru Jocurile Olimpice din Tokyo de anul viitor, unde skateboardingul va fi prima oară parte din competiție. În trecut, tânăra a câștigat de cinci ori medalia de aur la X Games, un faimos eveniment de sporturi extreme.

„Am crescut pe străzi făcând sport tot timpul. Nu aveam computere, nici telefoane inteligente. Toți copiii se dădeau cu skate-ul, așa că am făcut și eu asta. La un moment dat, tata mi-a rupt placa pentru că nu era de acord să fac asta, eram singura fată printre 10 băieți. Însă până la urmă s-a resemnat”, povestea Bufoni acum ceva vreme. 

Presa străină a scris, recent, că Leticia i-ar fi căzut lui tronc lui Neymar, însă sportiva a negat relația amoroasă. 

„Relația mea cu Neymar este una de prietenie, este un prieten minunat. Am fost în vacanță împreună, avem prieteni comuni și el nu se dă cu skateboardul pentru că nu e lăsat de cei de la Paris Saint-Germain”, a spus Bufoni. 

 

citește și...