FOTO / Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie. Și-a etalat formele la mare

16.06.2020, 11:15
FOTO / Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie. Și-a etalat formele la mare
Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie. Și-a etalat formele la mare

Cântăreața Lavinia Pîrva se mândrește cu formele pe care le are. Vedeta și-0a arătat trupul în costum de baie.

Pe contul său de Instagram, Lavinia Pîrva a postat o fotografie de pe litoral, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o bucată, de culoare verde închis, care îi pune în valoare talia, dar și bustul pe care l-a refăcut la estetician.

Apariția vedetei a stârnit numeroase reacții în mediul online.

”Cea mai frumoasă”, ”N-am mai văzut costm de baie dintr-o bucată de pe vremea Anei Pauker. Sper, totuși, să nu fie același costum”, ”Superbă după naștere”, ”Sirenă la mal, fermecătoare”, ”Sexy și frumoasă”, ”Cam mult material pe tine”, sunt mesajele primite de Lavinia Pîrva de la internauți.

 

Bust îmbunătățit la estetician

Partenera de viață a binecunoscutului artist Ștefan Bănică Junior a recunoscut că bustul ei voluptuos, pe care și-l afișează cu mândrie, din luna martie, pe conturile de socializare, este, de fapt, opera unui medic estetician. Despre medicul estetician pe mâna căruia s-a lăsat, vedeta a avut numai cuvinte de laudă într-o postare pe care a făcut-o zilele acestea pe pagina sa de Instagram.

”El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia sa recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a notat artista în dreptul imaginii în care apare alături de medicul estetician care s-a ocupat de ea.

Este mama unui băiețel

Lavinia Pîrva a făcut parte din trupa Spicy. După destrămarea formației, artista a ales cariera solo.

Lavinia Pîrva este căsătorită cu Ștefan Bănică Junior din anul 2017. Cei doi au împreună un băiețel, Alexandru, care a împlinit un an de curând.

„Împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic. Viața acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viață alt sens.Ador diminețile în care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou. Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate. Ador viața alături de tine! La mulți ani, suflet curat și îti multumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata”, a fost mesajul transmis de cântăreață de ziua de naștere a filui ei.

 

 

citește și...