FOTO. Cum arată fiul Romaniței Iovan la 14 ani. Albert seamănă leit cu regretatul lui tată

05.10.2020, 16:43
FOTO. Cum arată fiul Romaniței Iovan la 14 ani. Albert seamănă leit cu regretatul lui tată
Cum arată fiul Romaniței Iovan la 14 ani. Albert seamănă leit cu regretatul lui tată

Fiul Romaniței Iovan a împlinit recent 14 ani, iar mama lui celebră se mândrește cât de mult a crescut băiatul. Unicul fiu al lui Adrian Iovan, mort în Apuseni, și-a întrecut mama în înălțime și este frumos foc.

Albert, fiul Romaniței Iovan și al regretatului pilot aviatic Adrian Iovan, și-a aniversat ziua de naștere în același timp cu creatoarea de modă. Romanița Iovan este tare mândră de adolescent, mai ales că băiatul este copia fidelă a lui Adrian Iovan.

Albert seamănă leit cu regretatul lui tată

Într-un interviu pentru emisiunea ‘Vorbește lumea’, Albert și-a adus aminte de tatăl lui celebru: ‘Sunt ambițios ca tata’. 

Albert Iovan este elev la ‘International British School of Bucharest’ și pratică mai multe sporturi, printre care și scrima, golful, înotul, surfingul, ciclismul și echitația.

‘L-am crescut independent, adică mi-am dorit să îi dau libertatea de mic. L-am trimis în prima tabără la trei ani și zece luni. Era cel mai mic de acolo din tabără. Și a repetat figura ani la rând. Deci în fiecare an pleacă în cel puțin o tabără. Am dorit ca în momentul în care a crescut mai mare și am putut să am discuții serioase cu el, orice ar vrea să facă sau orice gând are să mi-l comunice. Nu l-am bătut niciodată’, povestea Romanița Iovan, într-o emisiune, despre modul în care și-a crescut fiul, potrivit click.ro.

Și-a pierdut tatăl în urmă cu șase ani

Adrian Iovan și-a pierdut viața la 55 de ani, în urma unui accident de avion, în ianuarie 2014. Aparatul de zbor a rămas prins între copaci, în mijlocul Munţilor Apuseni.

Avionul cu opt locuri efectua o cursă specială Oradea – Bucureşti în momentul în care s-a prăbuşit în judeţul Cluj, pe raza localităţii Fântânele. Pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu transportau o echipă medicală care prelevase un ficat necesar unui transplant.

În urma accidentului teribil, Adrian Iovan şi o studentă rezidentă au murit înainte ca echipele de salvare să mai poată face ceva. Romanița Iovan a explicat că fiul ei a rămas cu casa care i-a aparținut tatălui său, regretatul pilot Adrian Iovan.

‘Albert are dreptul la jumătate din casă. Are și el dreptul să viziteze și să locuiască acolo când își dorește, fără nicio opreliște. Durează un pic, că așa e în România cu termenele, cu procesele. Suntem optimiști. Albert nu a vrut să își vândă amintirile, el prețuiește amintirile cu tatăl lui. Era simplu: vindea și se liniștea.

Dar este important că eu să îl susțin în acest demers, ține la amintirile cu tatăl lui. Problema gravă e că, de patru ani, Albert n-a putut intra în casa tatălui lui. Anii ăștia nu vor putea fi recuperați niciodată. Dar sperăm că până la urmă totul să se rezolve și noi să fim acolo unde trebuie să fim’, mai spunea Romanița Iovan.

citește și...