FOTO / Cum arată fata lui Virgil Ianțu în costum de baie. E frumoasă foc!

18.01.2022, 11:24
FOTO / Cum arată fata lui Virgil Ianțu în costum de baie. E frumoasă foc!
FOTO / Cum arată fata lui Virgil Ianțu în costum de baie. E frumoasă foc!

Prezentatorul de televiziune Virgiul Ianțu, în vârstă de 50 de ani, are o fată adolescentă, Jasmina, care este din ce în ce ma frumoasă. Pe contul ei de socializare, fiica lui Virgil Ianțu a postat mai multe fotografii dintr-o recentă vacanță într-o destinație exotică. Jasmina a pozat în costum de baie, fiind o apariție care atrage imediat atenția.

Prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu are toate motivele să fie mândru. Este tatăl unei adolescente superbe, Jasmina. Jasmina este rezultatul poveștii de dragoste pe care Virgil Ianțu o trăiește cu Roxana. Cei doi nu sunt căsătoriți.

Fiica lui Virgil Ianțu este fermecătoare și cucerește pe toată lumea cu aparițiile ei. Este delicată, elegantă și pasionată de modă.

Cum arată fata lui Virgil Ianțu în costum de baie. A primit numeroase aprecieri în mediul online

La începutul acestu an, Jasmina a postat pe contul ei de socalizare, mai multe fotografii în care apare în costum de baie, în vacanța pe care a petrecut-o alături de familie în Thailanda.  Adolescenta de 16 ani  atrage imediat atenția, fiind extrem de frumoasă.

Fotografiile postat pe Instagram au adunat numeroase aprecieri din partea internauților.

Ce a declarat Virgil Ianțu despre familia sa

În cadrul unui interviu pentru revista Unica, Virgil Ianțu a explicat că încearcă să petreacă cât mai mult timp în compania familiei sale.

”Ca în orice familie, suntem ocupați, alergăm și nu ne ajunge niciodată timpul, deși am realizat în ultima vreme că, paradoxal, cu cât mă grăbesc mai puțin, cu atât am mai mult timp. Ce încercăm noi, și reușim, este să petrecem timp împreună. Este extrem de valoros pentru dezvoltarea emoțională a Jasminei și pentru sănătatea întregii familii. Din fericire, am respectat aceste lucruri și mă bucur enorm când văd rezultatele”, a declarat Virgil Ianțu.

Prezentatorul de la Televiziunea Națională a vorbit și despre fiica sa, Jasmina. ”Cu toate toanele perioadei, cred că suntem niște părinți fericiți. A contat mult comunicarea cu ea de când era foarte mică și comunicarea între noi doi, ca părinți. Mulțumim lui Dumnezeu și, bineînțeles, Jasminei că nu avem probleme majore și asta mă face să spun că să fii tată de fată este cel mai frumos lucru din lume! Ce fericiți suntem că Jasmina s-a gândit să ne aleagă pe noi!”, a spus el.

citește și...