FOTO / Cum arăta Crina Matei la prima sa probă de film. Avea doar 14 ani

16.01.2021, 12:15
FOTO / Cum arăta Crina Matei la prima sa probă de film. Avea doar 14 ani
FOTO / Cum arăta Crina Matei la prima sa probă de film. Avea doar 14 ani

Actrița Crina Matei a postat, în mediul online, o fotografie de colecție cu ea, la prima probă de film pe care a dat-o.

Crina Matei și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie de arhivă. În imaginea respectivă, cunoscuta actriță avea doar 14 ani și se afla la prima sa probă de film. Vedeta și-a impresionat fanii cu imaginea respectivă, postarea primind numeroase aprecieri din partea internauților. la vremea respectivă, Crina Matei era o adolescentă superbă, cu un chip de păpușă, privire caldă și zâmbet cuceritor.

”Prima mea probă de film. La 14 ani ?”, a notat Crina Matei în dreptul fotografiei de arhivă.

Ce spunea Crina Matei despre debutul său

Crina Matei a debutat în cinematografie în anul 1987.

Artista a jucat într-un serial de televiziune.

„M-am dus la un casting după ce se anunţase că se caută fete şi băieţi între 14 şi 19 ani pentru un serial de televiziune. Era vorba despre „Călătorie de neuitat”, în regia lui Geo Saizescu, şi era probă pentru roluri principale. Am zis monologul lui Toma Caragiu, „Toma şi baletul’. M-a luat în distribuţie, nu în rolul principal, ci într-unul secundar. A chemat-o domnul Saizescu pe mama, pentru că eram minoră şi contractul trebuia semnat de ea. Când am văzut contract de 7.000 de lei am zis că am cucerit Pământul”, declara Crina Matei într-un interviu, potrivit revistei Viva.

Crina Matei, despre cariera sa în televiziune

De-a lungul anilor, Crina Matei a participat și la  show-uri de televiziune care s-au bucurat de mare succes la public și a avut parte de colaborări care i-au marcat cariera. .

 

”Televiziunea mi-a adus şi ea multă bucurie. Şi întâlniri importante. Valoroase. Am lucrat film de televiziune cu Andrei Zincă. Dar şi divertisment de clasă cu Valeriu Lazarov. Am asistat la zile interminabile de filmare cu acest imens realizator, în platouri uriaşe, create pentru formatul Genialii, de la Antena 1. M-a chemat să prezint sau să fac scenete. Să cânt sau să interacţionez cu personalităţi incontestabile din lumea filmului, teatrului sau sportului românesc. În ediţia dedicată actriţei Stela Popescu, mi-a cerut să refac monologul acesteia de început, Bâlbâita. Ce emoţii am avut în platoul ăla imens de la Snagov! Am învăţat să-mi controlez şi să-mi valorific emoţia, să înţeleg preţul unei secunde în televiziune. Am învăţat diferenţele între o emisiune înregistrată şi riscul pe care-l ai într-una live”, a declarat  Crina Matei pentru teatrulstelapopescu.ro.

”Am lucrat cu Adela Harnagea un excepţional format denumit la noi Cei mai frumoşi ani. Şi acolo am avut-o ca partener permanent pe formidabila actriţă Stela Popescu. Era de un profesionalism incredibil. Foarte caldă şi ajutătoare. Ne-am înţeles bine. Ca-ntre noi, săgetătoarele, fetiţo, aşa zicea. Nu erau uşoare zilele de filmare. Lume multă, artişti mulţi şi program diferit, echipă mare, band live. Am fost cooptată în echipa festivalurilor de la Mamaia şi de la Callatis de către Titus Munteanu şi Gabriel Cotabiţă. Tuturor le sunt recunoscătoare pentru ce m-au lăsat să învăţ de la ei. Lista poate continua. Sunt mulţi cei care au crezut în forţa mea de a le materializa visul. Pentru asta mă înclin lor şi publicului şi le spun: MULŢUMESC!”, a completat artista.

citește și...