FOTO | Cum arată clinica din Milano unde se află Mario Iorgulescu

28.09.2019, 12:09
FOTO | Cum arată clinica din Milano unde se află Mario Iorgulescu
Mario se află acum la o clinică de top din Milano

Mario Iorgulescu a fost transferat pe 23 septembrie într-o prestigioasă clinică din Milano, cu ajutorul unui avion. Spitalul San Raffaele este una dintre cele mai bune din Italia, iar condițiile de care au parte cei internați aici sunt unele de top. 

Clinica San Raffele din Milano este renumită atât pentru serviciile sale, cât și pentru că aici s-au tratat numeroși oameni influenți și bogați, printre care și Silvio Berlusconi, fostul premier italian. 

Clinica din Milano este una de top

Spitalul San Raffaele are un design futurist, este dotat cu aparătură ultra modernă, iar cei internați aici se bucură de condiții excelente și de discreție. 

Înainte de a părăsi Spitalul Elias, Mario a primit vizita unui procuror și a mai mulțor ofițeri de la Poliția Capitalei. Aceștia au venit pentru a-i comunica oficial că este acuzat de ucidere din culpă și de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a drogurilor, însă starea sa de sănătate nu a permis acest lucru. 

Mario nu a fost anunțat că este cercetat penal

„La data de 19 septembrie 2019, în jurul orei 19:00, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, însoţit de ofiţeri din cadrul Poliţiei Capitalei, s-a deplasat la Spitalul Elias în vederea aducerii la cunoştinţă a acuzaţiei formulate. Însă, dată fiind starea de sănătate critică a persoanei în cauză, această activitate nu a putut fi realizată, medicii responsabili de tratarea pacientului apreciind că nu este oportună realizarea acestei activităţi procedural”, a comunicat oficial Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

 

citește și...