FOTO | Cum arată cel mai scump apartament din România! S-a vândut la un preț fabulos

30.09.2019, 13:45
FOTO | Cum arată cel mai scump apartament din România! S-a vândut la un preț fabulos
Cel mai scump apartament din România a costat 8 milioane de euro

Cel mai scump apartament din România s-a vândut, cu un preț fabulos. Locuința se află în zona de nord a capitalei și imobilul în care este situată va fi gata în curând. 

Vânzarea acestui penthouse din Floreasca a venit cu un preț record pentru piața imobiliară autohtonă. Cel mai scump apartament din România a costat peste 8 milioane de euro, iar proprietarul a plătit suma impresionantă în avans, deoarece lucrările de construcție încă nu au fost finalizate. 

Cel mai scump apartament a costat 8 milioane de euro

Penthouse-ul situat la etajul 20 va avea peste 1.000 de mp, o piscină impresionantă de 9 m lungime, în interior, și o înălțime a camerelor de 7 m. Mai mult decât atât, locatarii săi se vor bucura de o priveliște panoramică de 360 de grade, apartamentul fiind îmbrăcat în sticlă. 

„Recent, investitorul a reușit să vândă cel mai scump apartament din complexul rezidențial, penthouse-ul de la etajul 20 al celui mai înalt dintre turnuri, cu 6,87 milioane euro, fără TVA, sau peste 8 milioane de euro cu TVA inclus. Acesta este un preț record pentru piața imobiliară românească. Suprafața apartamentului va avea peste 1.000 de metri pătrați și va dispune de o piscină de 9 metri lungime și 3 metri lățime dispusă chiar lângă livingul care va avea o înălțime de 7 metri. Proprietarul va avea o priveliște de 360 de grade, apartamentul fiind îmbrăcat în sticlă, și nu are vecini pe etaj”, scrie profit.ro.

Complexul din Floreasca va avea 247 de apartamente exclusiviste, cât și un spațiu de retail și o clădire de birouri, iar investiția din acest proiect este estimată la aproximativ 100 de milioane de euro. 

CITEȘTE ȘI: Modelele de videochat au un nivel de stimă de sine ridicat

citește și...