FOTO / Cum arată Bianca Rus în costum de baie. Și-a etalat decolteul înnebunitor!

19.07.2021, 13:24
FOTO / Cum arată Bianca Rus în costum de baie. Și-a etalat decolteul înnebunitor!
FOTO / Cum arată Bianca Rus în costum de baie. Și-a etalat decolteul înnebunitor!

Cântăreața Bianca Rus, care a slăbit enorm în ultima perioadă de timp, s-a adișat în costum de baie la plajă, în vacanță. Artista a purtat un costum de baie care i-a scos în evidență silueta, dar mai ales decolteul înnebunitor. Apariția Biancăi Rus a fost pe placul celor care o urmăresc în mediul online, care au dat like după like postării.

Bianca Rus afișează în prezent o siluetă fără reproș, după ce a slăbit mult în ultima perioadă de timp.  Pe contul său de socializare, artista a publicat fotografii în care apare în costum de baie la plajă.

În imaginile respective, Bianca Rus poartă un costum de baie de culoare neagră, dintr-o sngură piesă, care îi pune în valoare foarte bine atuurile fizice, în special bustul voluptuos.

Cum arată Bianca Rus în costum de baie. Apreciată pentru felul în care arată

Apariția Biancăi Rus în costum de baie a fost foarte apreciată de fanii acesteia.

”Bine”, ”Superbă”, ”Frumoasă”, ”Ești o prințesă”, ”Trup perfect”, ”Foarte sexy”, au complimentat-o internauții pe Bianca Rus.

Bianca Rus a fost căsătorită

Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț. Vedeta s-a declarat extrem de fericită după separarea de Antonio.

”Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, mărturisea Bianca Rus după separarea de fostul ei partener de viață, Antonio.

Banca Rus are un nou iubit

Bianca Rus trăiește o nouă poveste de dragoste. Aceasta a apărut recent, într-o fotografie pe care a postat-o în mediul online, într-o ipostază tandră alături de un bărbat. La o emisiune de televiziune, Bianca Rus a făcut declarații despre noul său partener, afirmând că îl cunoaște pe acesta de foarte mult timp. „Este o persoană foarte dragă mie băiatul cu care m-am pozat pe Facebook. Eu îl iubesc foarte mult, dacă e o persoană dragă mie, îți dai seama. Îl iubesc, îmi e drag… Lui îi permit să pună mâna pe mine așa. Nu pot să-ți momentan nimic, doar că e cea mai dragă persoană sufletului meu și mai multe detalii vă dau altădată. E prima poză oarecum cu primul bărbat pe care-l afișez pe Facebook-ul meu și-l las să pună mâna pe mine. Da (n.r. – îl iubesc mai mult decât pe fostul). Ne cunoaștem de foarte mult timp, de-o viață. Acum s-a aprins flacăra iubirii. Am schimbat câteva vorbe. Inima mea este toată a lui. Reciproc e sentimentul între noi”, a spus Bianca Rus, potrivit spynews.ro. ”Nu îmi e frică să mă mai căsătoresc. Dacă m-ar cere, aș spune da”, a completat aceasta.

Bianca Rus a fost prezentă alături de noul iubit la botezul mezinei Sânzianei Buruiană și a lui Nicolae Zuluf. Acesta a dat noi amănunte despre partenerul ei: ”Da, suntem frumoși împreună. Referitor la băiat, este un prieten de-al lui Zuluf, e fost fotbalist, nu cred că îl cunoașteți că nici el nu vă cunoaște pe voi. E un tip super, dacă nu era super nu stăteam la discuții. Ne știm de foarte mult timp”.

 

citește și...