FOTO. Cum arată Andreea Perju la 37 de ani! Actrița este acum o familistă convinsă, deși în trecut a pozat în Playboy

20.04.2021, 17:55
FOTO. Cum arată Andreea Perju la 37 de ani! Actrița este acum o familistă convinsă, deși în trecut a pozat în Playboy
Cum arată Andreea Perju la 37 de ani! Actrița este o familistă convinsă, deși în trecut a pozat în Playboy

Actrița Andreea Perju este acum o soție și o mamă cu normă întreagă! Dacă în urmă cu ceva timp obișnuia să se pozeze provocator și nu avea inhibiții să-și arate părțile intime în fața obiectivului foto, acum fosta colegă a lui Mihai Bendeac de la ”iUmor” și ”În puii mei” este o familistă convinsă, care se dedică în totalitate celor două fetițe sale. 

În 2008, Andreea Perju a apărut în revista Playboy, unde s-a lăsat fotografiată în ipostaze incendiare. Cu siguranță a fost singura dată când vedeta a apărut în asemenea instantanee.

Andreea Perju a pozat în reviste pentru bărbați

La vremea respectivă, blondina nu se sfiia să pozeze goală complet. Anii au trecut, iar Andreea Perju s-a schimbat total. A renunțat la aparițiile televizate și a decis să se dedice în totalitate vieții de familie și celei de antreprenoare.

Împreună cu soțul său, Cristi, și-au deschis un restaurant cu specific italienesc, o afacere care merge chiar și-n pandemie.

Deși conduce o afacere și este mamă, Andreea Perju își face timp și pentru fanii virtuali. Pe pagina ei de Instagram, blonda își ține la curent fanii cu tot ce se petrece în viața ei și, mai mult de atât, le arată tuturor cât de bine arată la 37 de ani.

Cu toate că nu mai este vreo tinerică, Andreea Perju arată în continuare de milioane și nu pierde nicio ocazie să se afișeze în costum de baie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ANDREEA PERJU (@andreea.perju)

A avut probleme în căsnicie

Andreea Perju dezvăluia, în urmă cu ceva timp, că a avut probleme în căsnicie și chiar a fost la un pas de despărțire, după ce se distanțase prea mult de soțul ei. Actrița a mărturisit totul într-o emisiune de televiziune ce eforturi a făcut pentru a-și salva mariajul. Andreea Perju și tatăl fiicelor sale s-au căsătorit în 2013.

„Noi din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem. Nu mai știam să ne surprindem. Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu (…) Au tot trecut zilele așa”, a dezvăluit Andreea Perju.

 

citește și...