FOTO | Cum arată Andreea Bălan la 35 de ani, după două nașteri

09.12.2019, 13:54
FOTO | Cum arată Andreea Bălan la 35 de ani, după două nașteri
Cum arată Andreea Bălan la 35 de ani, după două nașteri

La 35 de ani, Andreea Bălan se declară o femeie împlinită și profesional, dar și personal. Deși a născut de două ori, artista a reușit să revină la greutatea de dinainte și arată senzațional. 

Andreea Bălan a fost întotdeauna un om activ, iar asta a ajutat-o să rămână în formă. Atât după prima sarcină, cât și după a doua, artista a slăbit rapid și a revenit la greutatea pe care o avea înainte să rămână gravidă. 

Cum arată Andreea Bălan la 35 de ani, după două nașteri

„Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”, a declarat solista pentru Libertatea. 

Un alt avantaj al Andreei este că profesia sa îi permite să facă foarte multă mișcare: „Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport. Am ajuns la 49 de kilograme, cum eram înainte de primul copil. Mă mențin prin dans, prin show. Am două repetiții sau una pe săptămână, dar am concerte în weekend și de fapt concertele alea mă consumă foarte mult, nu numai că dansez, cânt live, dar și schimb și foarte multe ținute și acel du-te vino pe scările scenei te obosește”.

 

citește și...