FOTO Cum a ajuns să arate la 69 de ani cântăreaţa Stela Enache! E văduva celebrului Florin Bogardo şi a fost una dintre cele mai frumoase soliste în tinereţe

18.11.2019, 13:19

Stela Enache, una dintre cele mai îndrăgite artiste din Epoca de Aur, a împlinit anul acesta în ianuarie veritabila vârstă de 69 de ani.

Cum a ajuns să arate la 69 de ani cântăreaţa Stela Enache!

Văduva celebrului Florin Bogardo a rămas la fel de cochetă şi frumoasă ca în tinereţe. Stela Enache este cunoscută ca ‘doamna eleganţei muzicale’. Ea făcea furori în anii ’80 cu piesele ‘Să nu uităm să iubim trandafirii’ sau ‘Ani de liceu’, compuse de soţul ei, regretatul compozitor Florin Bogardo.

Trecerea anilor nu şi-au pus deloc amprenta! Stela Popescu şi-a păstrat aceeaşi talie de viespe şi aceeaşi poftă de viaţă. Mai mult de atât, este destul de activă pe reţelele de socializare. Vedeta se menţine în continuare în formă şi mărturiseşte că este destul de pretenţioasă când vine vorba de haine şi machiaj.

‘Nu fac sport, dar am noroc cu o genă bună şi mi-am format, de-a lungul anilor, un stil alimentar sănătos. Nu mănânc deloc dulce, ar putea să nu existe, din punctul meu de vedere. Iar pâine şi făinoase doar la zile mari’, a declarat Stela Enache, pentru Click!

Nu iese niciodată din casă nemachiată

De când a rămas văduvă, în 2009, Stela Enache merge destul de des la copiii stabiliţi peste hotare, Laura Maria şi Anton Marian.

Pentru fiecare apariţie în public, Stela Enache are grijă să nu iasă din casă nearanjată. Deşi are 69 de ani, aceasta este încă destul de solicitată pentru cântări.

‘Mie îmi plac hainele clasice care nu se demodează! M-am obişnuit ca atunci când ies din casă să fiu tot timpul aranjată. Nu mă culc niciodată machiată şi să folosesc creme de bună calitate, chiar dacă sunt un pic mai scumpe. 

Pentru a evolua în viaţă, trebuie să fii destul de critică cu tine însăţi. Să stai în oglindă, să te uiţi la tine şi să îţi zici singură: «asta îmi vine bine, asta nu îmi vine bine». Aşa evoluează o femeie. Din punctul meu de vedere, din garderoba unei doamne sau domnişoare nu trebuie să lipsească un taior şi o rochie de culoare neagră, le-aş recomanda tuturor în viaţa de zi cu zi să se îmbrace lejer, comod, dar în acelaşi timp elegant’, a mai declarat frumoasa solistă.

citește și...