FOTO. Cum a ajuns să arate Andreea Tonciu, la 33 de ani! Fosta iubită a lui Mitea e transformată spectaculos în bine, după ce s-a măritat!

11.11.2019, 00:57

Timpul a trecut cu folos pentru fosta asistentă TV. Cum a ajuns să arate Andreea Tonciu, la 33 de ani! Bruneta are mult mai multă grijă de imaginea ei, iar transformarea este de-a dreptul spectaculoasă, spre deosebire de perioada de debut din showbizz.

Andreea Tonciu s-a măritat cu Daniel Niculescu în 2016, iar viaţa i s-a schimbat radical. Bărbatul a cucerit-o total şi a reuşit să îi impună un alt stil de a vedea lucrurile.

Bruneta, care la începuturile ei în showbizz era dispusă să facă orice pentru a atrage atenţia asupra ei, a renunţat la apariţiile TV şi la viaţa mondenă de dragul lui Daniel.

Iubirea cu scandal alături de Mitea şi trecutul de hostess

Acum, Andreea pare că şi-a găsit liniştea alături de cel care i-a devenit soţ. Recent, ei vorbeau despre planurile lor de viitor: “Am avut o discuţie cu ea, mi-a explicat că îşi doreşte să reapară, a venit din senin. Fetiţa mea este viaţa mea, nu pot să descriu în cuvinte cât de mult o iubesc.

Ce o vrea Dumnezeu, poate pe viitor o să mai vreau copii, acum o am pe Rebi şi nu mă mai gândesc, dar dacă vine, e binevenit“, a spus Daniel Niculescu.

Trecutul Andreei Tonciu a fost unul de-a dreptul zbuciumat. Relaţia cu fotbalistul Nicolae Mitea, care a durat 6 ani, a făcut multă vâlvă, iar despărţirea dintre ei a fost una cu scântei.

Tonciu l-a fascinat la acea vreme pe Mitea cu apariţiile ei extrem de dezinhibate de la diverse evenimente. Bruneta a fost hostess la show-uri auto, iar felul în care poza era unul incendiar. Acum, însă, ea este doamna Niculescu, iar imaginile din trecut au rămas unele de colecţie.

SURSA FOTO: 4tuning.ro

citește și...