FOTO / Cu ce se ocupă Sorana, ex-ASIA, în prezent. ”Am devenit așa foarte dubioasă pentru unii”

14.10.2021, 10:30
FOTO / Cu ce se ocupă Sorana, ex-ASIA, în prezent. ”Am devenit așa foarte dubioasă pentru unii”
FOTO / Cu ce se ocupă Sorana, ex-ASIA, în prezent. ”Am devenit așa foarte dubioasă pentru unii”

Sorana Darclee Mohamad a devenit celebră grație trupei ASIA, din care a făcut parte și care s-a bucurat de mare succes la public. În ultima vreme, Sorana nu a mai fost la fel de prezentă în lumina reflectoarelor. Artista a explicat cu ce se ocupă în prezent. ”Am devenit așa foarte dubioasă pentru unii”, a spus Dorana la o emisiune TV.

Sorana Darclee Mohamad s-a făcut remarcată cu ani în urmă, pe vremea când făcea parte din trupa de mare succes ASIA, alături de care s-a bucurat de mare succes. În ultima perioadă de timp, Sorana n-a mai fost atât de prezentă în lumina reflectoarelor. Aceasta și-a descoperit o nouă pasiune – s-a apucat să picteze.

Artista a dat detalii despre activitățile ei din prezent la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV.

Cu ce se ocupă Sorana, ex-ASIA, în prezent. ”M-am retras din showbiz”

Fosta membră a trupei A.S.I.A își petrece o bună parte din timp pictând, iar tablourile sale pot fi achiziționate de către cei care îi apreciază arta


“M-am retras din showbiz, am devenit așa, foarte dubioasă pentru unii. Îmi place să pictez și fac asta în continuu și nu îmi place să mai fac nimic altceva în afara de pictură”, a declarat Sorana.

Ce a declarat Sorana despre divorțul său

Sorana a trecut printr-un divorț dureros în anul 2014, atun ci când partenerul său de viață a înșelat-o cu o escortă. În prezent, Sorana trăiește o poveste de dragoste cu Marius Cosmin Dragoteanu, bărbatul alături de care formează un cuplu din anul 2018. La aceeași emisiune TV, Sorana a făcut declarații despre divorț și despre fostul său soț.

“Divorțul este o cumpănă în viața oricui. Nu este ceva prin care treci lejer. (…) Măritată fix 2 ani am fost. În ziua în care ne-am căsătorit, doi ani mai târziu, semnam actele de divorț. M-a amuzat și atunci. Așa e viața. Nu divorțul a fost motivul depresiei mele, dar a contat, a fost un pumn în ochi, să zic așa. În momentul în care te căsătorești și începi să creezi această familie, divorțul vine ca o formă de smucitură, care te aruncă dintr-un cămin într-o junglă. Nu prea știi ce se întâmplă cu tine”, a dec larat Sorana, potrivit wowbiz.ro.

“Nu mai vorbim (n.r. ea și fostul său soț), fiecare are viața lui. Nu a rămas cu persoana cu care m-a înșelat și asta nici nu contează. N-am să-l vorbesc de rău. Cinci ani am fost împreună. Mi se pare deplasat să vorbești urât despre cineva cu care ai avut o relație, pentru că s-a terminat relația urât”, a mai spus ea.

 

citește și...