FOTO / Cristina Șișcanu și-a arătat abdomenul și bustul. ”Păcat de soțul tău! Pe el îl faci de râs”

14.04.2020, 10:20
FOTO / Cristina Șișcanu și-a arătat abdomenul și bustul. ”Păcat de soțul tău! Pe el îl faci de râs”
Cristina Șișcanu și-a arătat abdomenul și bustul. ”Păcat de soțul tău! pe el îl faci de râs”

Cristina Șișcanu a stârnit din nou val de reacții și de critici după ce s-a afișat cu abdomenul și bustul la vedere.

Jurnalista Cristina Șișcanu a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de trening și în sutien, etalându-și abdomenul și bustul impresionant.

Ipostaza nu a fost deloc pe placul internauților, care au criticat-o pentru modul în care alege să se afișeze pe rețelele de socializare.

”Păcat de soțul tău! Pe el îl faci de râs, este bărbat serios”, ”Acum în sutien, mai lisește fără chiloți”, ”Se vede clar că este Photoshop, mai ales diferența între brațul gros și restul corpului”, ”Crede că nimeni nu mai este ca ea”, ”Încearcă să atragi simpatii cu haina pe tine, nu cu pielea la vedere. Ai o vârstă, familie, copil… puțină decență din respect pentru ei”, ”Corpul modificat sau nemodificat, dar fața arată mai groaznic. Zcici că nu ai dormit de o săptămână”, ”Nu-i o poză pentru o doamnă căsătorită și cu copii. Rușinos!”, ”De unde ai scos trupul ăsta de viespe? Că tu nu arăți așa! Trăiască Photoshop-ul!”, ”femeie cu copii și te pozezi în sutien! O doamnă nu face niciodată așa ceva”, ”Ca mamă, pozele în sutien, cu sânii pe afară nu-s ok deloc”, sunt doar o parte dintre comentariile internauților la postarea făcută de Cristina Șișcanu în mediul online.

citește și...