FOTO. Concurenta de la iUmor care nu poartă niciodată sutien. Cum se pozează pe Instagram

03.05.2020, 16:32

Ştefania Costache, o tânără care a făcut senzație la iUmor, s-a transformat într-o adevărată bombă sexy.

Concurenta de la iUmor care nu poartă niciodată sutien! Așa a devenit cunoscută tânăra blondină. La începutul acestui an, Ştefania Costache a reușit să impresioneze jurații, dar şi publicul emisiunii iUmor.

FOTO. Concurenta de la iUmor care nu poartă niciodată sutien

De cum a pășit pe scenă, toți ochii au fost ațintiți asupra ei, mai ales că purta o ținută extrem de provocatoare. Momentul tinerei a șocat pe toată lumea, după ce şi-a dat geaca jos şi a arătat tuturor ce sâni frumoşi are.

În plus, Ştefania a precizat că nu obișnuiește să poarte sutien, lucru care i-a bucurat teribil pe bărbați. Pe lângă faptul că are un bust impresionant, tânăra a excelat şi cu momentul prezentat, lucru care a făcut-o pe Delia să spună că are mari șanse să ajungă în finală.

‘Am venit, practic, să vă vorbesc despre mine, aşa că o să încep. Am 34 de ani, nu am zburat niciodată, obişnuiesc să le spun oamenilor că de frică, e mai uşor să spui asta decât că eşti săracă la vârsta asta. Tot la categoria niciodată, niciodată nu port sutien şi am nişte sâni frumuşei. Am observat că asta mă face uneori talentată. Adică, merg la karaoke, sunt total afonă, eu ştiu asta, şi totuşi când aleg câte o piesă mai saltăreaţă, lumea aplaudă’, spunea Ştefania Costache, în fața juriului de la iUmor.

Primul care a fost ademenit de farmecele Ștefaniei, cunoscută și ca Lorelai, a fost Mihai Bendeac. Ea a precizat că nu a fost dintotdeauna frumoasă, însă a învățat să se aranjeze fără a apela la vreo intervenţie chirurgicală.

‘Mi-aș dori mult de tot ca oamenii să înțeleagă că nimeni nu e doar într-un fel și că un corp sexy nu exclude o minte sclipitoare. Că niște cuvinte vulgare nu exclud o inimă mare’, spunea Ştefania Costache.

Pe pagina ei de Instagram, concurenta de la iUmor care nu poartă niciodată sutien pozează numai în ipostaze fierbinți.

citește și...