FOTO / Cod roșu de frumusețe la mare! Ștefania lui Speak, periculos de bună!

29.08.2020, 09:19
FOTO / Cod roșu de frumusețe la mare! Ștefania lui Speak, periculos de bună!
FOTO / Cod roșu de frumusețe la mare! Ștefania lui Speak, periculos de bună!

Ștefania, iubita muzicianului Speak, face furori cu aparițiile sale în costum de baie. Vedeta este extrem de provocatoare.

Ștefania și-a înnebunit fanii de pe rețelele de socializare cu aparițiile sale în costum de baie, la plajă. Artista a pozat în ipostaze pline de senzualitate, arătându-și formele mai mult decât apetisante în costume de baie minuscule.

Look-ul Ștefaniei i-a dat gata pe internauți, care s-au grăbit să o complimenteze pe vedetă pentru felul în care arată.

”Dar ce norocos este iubit”, ”Ești superbă”, ”Bine rău ești”, ”Bombă cu ceas ești”, ”Prințesă”, ”Perfectă”, ”Ești frumoasă și din față și din spate”, ”Cea mai frumoasă”, i-au transmis fanii Ștefaniei.

Speak și Ștefania se pregătesc de nuntă

Speak și-a cerut iubita în căsătorie pe durata participării în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. unde au ajuns până în finala pe care au pierdut-o în fața echipei formate din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Acum, cei doi artiști se pregătesc de nuntă. Speak și Ștefania au dezvăluit cine vor fi nașii lor de cununie. De asemenea, ei au stabilit ca chef Sorin Bontea să fie cel care le gătește la nuntă.

”Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak.

Știe exact unde vrea să fie nunta

Ștefania, iubita lui Speak, a afirmat că nunta lor ar putea avea loc anul viitor. Vedeta știe deja unde vrea să organizeze nunta cu iubitul ei. Vrea o nuntă la castel sau una în stil american, cu invitați într-o grădină.

”Vara viitoare sigur va fi dacă nu se va mai întâmpla vreun coronavirus. Vreau să fie într-o locaţie din asta, castel, ori în genul nuntă americană cu invitaţi într-o grădină”, a spus Ștefania.

citește și...