FOTO | Cine este și cum arată noua iubită a lui Keanu Reeves, Alexandra Grant! 

05.11.2019, 14:24
FOTO | Cine este și cum arată noua iubită a lui Keanu Reeves, Alexandra Grant! 
Cine este și cum arată noua iubită a lui Keanu Reeves, Alexandra Grant! 

Keanu Reeves are o nouă iubită, prima cu care s-a afișat în public în ultimele două decenii. Actorul a apărut alături de Alexandra Grant la un eveniment prestigios din SUA. 

La 55 de ani, Keanu Reeves demonstrează că vârsta este doar un număr și este iubit de fani la fel de mult ca atunci când era mult mai tânăr. 

Cine este noua iubită a lui Keanu Reeves, Alexandra Grant

Extrem de discret și singuratic în ultimii ani, actorul a surprins pe toată lumea zilele trecute, atunci când a apărut la Gala LACMA Arte și Film din Los Angeles la brațul noii sale iubite. 

Alexandra Grant este o cunoscută artistă din Los Angeles și are 46 de ani. Cei doi sunt prieteni de mai mulți ani și au colaborat în repetate rânduri. Ea a realizat ilustrațiile cărților scrise de Reeves, apoi au deschis împreună editura X Artists’ Books.

Zvonurile despre relația dintre Keanu și Alexandra au apărut încă de acum două săptămâni. Cei doi au fost fotografiați atunci la ieșirea dintr-un bar de pe Sunset Boulevard din L.A., în ipostaze care sugerau mai mult decât o prietenie între ei. 

Cea mai cunoscută relație a actorului a fost cea cu actrița Jennifer Syme, care a început în 1998. Cei doi au pierdut un copil, care a murit la naștere, în 1999, iar în 2001 iubita sa a murit în urma unui accident rutier, la doar 28 de ani. 

Foto: Profimedia

 

citește și...