FOTO | Cine este noul iubit al lui Miley Cyrus. Artista nu și-a finalizat încă divorțul

13.10.2019, 12:33
FOTO | Cine este noul iubit al lui Miley Cyrus. Artista nu și-a finalizat încă divorțul
Miley Cyrus are un nou iubit

Deși încă nu și-a finalizat divorțul de Liam Hemsworth, Miley Cyrus are deja un nou iubit. Artista a postat în mediul online o fotografie în care apar împreună și a scris un mesaj special. 

Noul iubit al lui Miley se numește Cody Simpson și este un australian de 22 de ani. Tânărul este cântăreț, dansator, compozitor și actor, așa că e lesne de înțeles că cei doi au multe puncte comune care îi apropie. 

Noul iubit a vizitat-o pe Miley la spital

După o vacanță de vis, artista a ajuns de urgență la spital, cu amigdalită, și a fost internată. Acolo a primit o vizită surpriză, chiar de la noul iubit. Se pare că Miley a fost atât de impresionată de gest încât a făcut o fotografie alături de Cody și a postat-o pe o rețea socială. 

„Când te vizitează iubitul…”, a scris Cyrus pe Instagram. Postarea sa a primit numeroase aprecieri, iar Justin Bieber i-a scris un comentariu: „Trupul tău este un tărâm minunat”. Mesajul face referire la Cody, care apare în imagine la bustul gol, afișând un abdomen lucrat. Bieber a precizat și că își dorește să iasă la un „double date” împreună cu soția sa, Miley și noul său iubit. 

În vizita la spital, australianul i-a cântat lui Miley o piesă pe care a compus-o special pentru ea, iar artista a postat imagini în care apăreau împreună după ce a fost externată. 

 

citește și...