FOTO / Cine este Claudia Schiffer. Cum arată acum fostul model internațional

17.05.2020, 14:34
FOTO / Cine este Claudia Schiffer. Cum arată acum fostul model internațional
FOTO / Cine este Claudia Schiffer. Cum arată acum fostul model internațional

Claudia Schiffer este unul dintre cele mai importante nume din istoria modellig-ului internațional. De-a lungul anilor, nemțoaica a făcut furori cu frumusețea sa.

Claudia Schiffer, astăzi în vârsată de 49 de ani, este unul dintre cele mai cunoscute modele din lume. Năascută în Rheinberg, Germania, blonda a cuceit podiumurile de modă și a impresionat cu frumusețea ei, fiind unul dintre cele mai bine cotate fotomodele internaționale.

La vârsta de 17 ani se pregătea să urmeze avocatura, urmându-şi tatăl în carieră. Planurile i-au fost date peste cap după ce a fost remarcată într-o discotecă de Michael Levaton, șeful unei celebre agenții de modă, care a invitată la Paris pentru o ședință foto. În urma acelei ședințe foto, Claudia Schiffer a apărut în revista Elle, iar ulterior a cunoscut succesul ca model.


Frumoasa nemțoaică a avut apariții în reviste de modă celebre, precum Vanity Fair, Rolling Stones, Harper`s Bazaar, Time, People și Vogue.

A colaborat cu mari case de modă, a făcut reclamă pentru companii celebre și a avut apariții spectaculoase la diferite evenimente de modă și nu numai, devenind una dintre cele mai de succes modele din toate timpurile.

În anul 2002, revista Forbes estima că vedeta are o avere de aproximativ 55 de milioane de dolari.

Chiar și acum, la vârsta de 49 de ani, Claudia Schiffer impresionează cu frumusețea sa.

În ceea ce privește viața personaă, Claudia Schiffer a avut o relație cu celebrul iluzionist david Copperfield. Ulterior, aceasta a trăit o poveste de dragoste cu Tim jeffries. În mai 2002, Claudia Schiffer s-a măritat cu regizorul Matthew Vaughn, din mariajul lor rezultând trei copii: Caspar Matthew, Clementine Poppy și Cosima Violet.

FOTO: Profimedia

citește și...