FOTO / Chefii fără limite ajung în Meteora. Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea pornesc la cules de trufe  

21.03.2022, 11:37
FOTO / Chefii fără limite ajung în Meteora.  Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea pornesc la cules de trufe  
FOTO / Chefii fără limite ajung în Meteora. Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea pornesc la cules de trufe  

Luni, de la ora 20.30, Chefii fără limite pornesc în cea de-a cincea etapă, în superbul ținut al Meteorei.  Ajunși la jumătatea drumului pe care îl au de parcurs prin Grecia, atât concurenții, cât și chefii devin tot mai tensionați și dornici de a-și păstra echipele intacte și a de pune mâna pe mult râvnitele imunități. Fiecare misiune are o greutate tot mai mare pentru că orice avantaj este extrem de important în lupta finală.

Misiunea care deschide cea de-a cincea etapă este aparent simplă, dar plină de surprize. Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu trebuie să găsească alături de concurenții lor diverse tipuri de ciuperci specifice locului, iar în final să plece la căutat de trufe, alături de niște câini special antrenați pentru asta.

Tot în această etapă, telespectatorii vor afla și vor vedea cum se fac kokoretsi, niște cârnați specifici zonei, din intestine de capră sau oaie, vor cunoaște diferite tipuri de paste care se gătesc în zonă și vor fi surprinși de clienții ce vin la jurizare.

Câți concurenți mai au cei trei chefi în competiția ”Chefi fără limite”

După o ultimă probă individuală plină de surprize, când Vlad, din echipa lui Florin Dumitrescu, a decis să plece acasă, iar Daniela, din echipa lui Sorin Bontea, a fost salvată de Chef Dumitrescu, situația pe echipe stă în felul următor – Chef Sorin Bontea mai are 5 concurenți, Chef Florin Dumitrescu are 6 concurenți, iar Chef Cătălin Scărlătescu luptă cu 4 concurenți în echipă.

Ce surprize va aduce această nouă etapă a show-ului ”Chefi fără limite”, telespectatorii vor vedea luni, marți și miercuri de la ora 20.30, la postul de televiziune Antena 1.

 

citește și...