FOTO / ”Chefi fără limite”, premieră cu 3 ediții consecutive

02.02.2022, 14:03
FOTO / ”Chefi fără limite”, premieră cu 3 ediții consecutive
FOTO / ”Chefi fără limite”, premieră cu 3 ediții consecutive

Numărătoarea inversă pentru premiera ”Chefi fără limite” a început. Noul format de adventure-cooking show, primul din România, debutează la Antena 1 cu 3 ediții consecutive: duminică, 20 februarie de la ora 20:00, luni și marți, 21 și 22 februarie, de la 20:30. ”Chefi fără limite”, show-ul care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii acestui format, iar îndrăgiții chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

Departe de confortul unei bucătării, fără cămări bine aprovizonate, chefii și concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, iar misiunile vor duce întreaga competiție la un alt nivel. Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă câștigătoare în anumite confruntări.

”Chefi fără limite”, premieră cu 3 ediții consecutive.Începe în data de 20 februarie 2022

Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, este cea care îi va coordona și le va fi alături chefilor și concurenților în această aventură. Chef Iosif Ștefănescu va fi cel care arbitrează misiunile chefilor și îi va însoți la fiecare probă alături de un judecător local, pentru a se asigura că totul decurge conform indicațiilor, iar Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei.

Spre bucuria celor din fața micilor ecrane, ”Chefi fără limite” va fi difuzat de 3 ori pe săptămână, la Antena 1, dezvăluindu-le telespectatorilor rețete tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde. Marea premieră a show-ului poate fi urmărită duminică, 20 februarie de la ora 20:00, luni și marți, 21 și 22 februarie, de la 20:30.

citește și...