FOTO | Cele mai senzuale imagini din 2019 ale lui Emily Ratajkowski 

21.12.2019, 13:46
FOTO | Cele mai senzuale imagini din 2019 ale lui Emily Ratajkowski 
FOTO | Cele mai senzuale imagini din 2019 ale lui Emily Ratajkowski 

Una dintre cele mai frumoase supermodele din lume, Emily Ratajkowski a devenit celebră în 2013. Iată cele mai senzuale imagini din 2019 cu manechinul.

Emily O’Hara Ratajkowski, pe numele său complet, a venit pe lume în 1991, în Westminster, Londra, după ce părinții săi au emigrat din Polonia. 

Cele mai senzuale imagini din 2019 ale lui Emily Ratajkowski

În copilărie, Emily a cochetat cu actoria, iar în 2013 a devenit cunoscută la nivel mondial după ce a apărut topless în clipul piesei „Blurred Lines” a lui Robin Thicke. Un an mai târziu, tânăra a jucat în filmul lui Ben Affleck „Gone Girl”, apoi cariera sa de model a dus-o pe cele mai prestigioase podiumuri din lume. 

Anul trecut, Ratajkowski a lansat propriul brand de lenjerie, care se bucură de popularitate foarte mare la nivel internațional. 

Cu toate că arată fabulos, Emily a recunoscut, într-un interviu, că nu este întotdeauna mulțumită de aspectul său fizic. 

„Am zile când nu mă pot uita în oglindă pentru că sunt sătulă de mine. Nu îmi place cum arăt sau doresc să schimb anumite lucruri la mine. Suntem blocați în corpul pe care îl avem, nu ne putem vedea din exterior și nu avem nicio perspectivă asupra acestui aspect.”, spunea supermodelul. 

Pe 23 februarie 2018, Emily a anunțat că s-a căsătorit cu actorul și producătorul Sebastian Bear-McClard, care era iubitul ei de foarte puțin timp. 

 

 

citește și...