FOTO / Cele mai senzuale apariții ale Andreei Marin. Fosta zână a Surprizelor știe să atragă atenția!

08.11.2021, 10:24
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale Andreei Marin. Fosta zână a Surprizelor știe să atragă atenția!
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale Andreei Marin. Fosta zână a Surprizelor știe să atragă atenția!

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, este o prezență care atrage imediat atenția oriunde își face apariția. Fosta zână a Surprizelor a impresionat, de-a lungul anilor, cu aparițiile sale, iar imaginile postate de vedeta de televiziune pe rețelele de socializare au fost extrem de apreciate de internauți. În unele fotografii, Andreea Marin apare în ipostaze pline de senzualitate.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din țara noastră.

Vedeta are o mulțime de admiratori, care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Cele mai senzuale apariții ale Andreei Marin. Super sexy

De-a lungul timpuui, Andreea Marin și-a încântat fani cu fotografiile și measajele postate pe rețelele de socializare.

În unele imagini, vedeta apare în ipostaze senzuale, care îi scot în evidență frumusețea naturală.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și are o fată

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

 

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin a fost întrebată într-un  interviu pentru impact.ro de ce nu își unește destinul, oficial, cu actualul ei iubit.

”Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care se întâmple altfel”, a declarat Andreea Marin despre relația cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...