FOTO / Cele mai senzuale apariții ale Anamariei Ferentz. Artista arată foarte bine!

23.09.2020, 10:28
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale Anamariei Ferentz. Artista arată foarte bine!
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale Anamariei Ferentz. Artista arată foarte bine!

Anamaria Ferentz este trecută de 40 de ani, dar arată ca la 20. Cântăreața afișează o siluetă de vis.

Cântăreața Anamaria Ferentz, care este stabilită în America de peste 10 ani, pare neschimbată. Arată la fel de bine ca atunci când avea 20 de ani. Dovadă sunt aparițiile vedetei în costum de baie și nu numai. Artista are o siluetă de invidiat și un trup tras prin inel.

 

Cu ce se ocupă Anamaria Ferentz în America

În America, Anamaria Ferentz a continuat să se ocupe de muzică, însă  a lucrat și în imobiliare.

”Da, lucrez în imobiliare, ca mai totdeauna de când sunt în America. Acum fac parte din echipa celor de la Pacific Holdings Group, dar e puţin diferit, în sensul că lucrez într-un birou, sunt office manager. Uneori plec mai devreme, alteori mai târziu, la 20.00 sau poate chiar mai mult. Dar e un program destul de flexibil şi îmi place că-l pot lua cu mine la birou pe Supai, căţelul meu… Stau şi foarte aproape de serviciu, merg pe jos, nu stau în trafic – iar traficul din L.A. e printre cele mai aglomerate din America! – deci e perfect”, spunea anul trecut vedeta pentru okmagazine.ro.

”Muzica nu-ţi aduce bani constant şi atunci aveam nevoie de ceva constant financiar, de aceea am ales jobul pe care îl am acum”, adăuga ea.

Anamaria Ferentz a fost căsătorită cu Marcel Toader

Anamaria Ferentz a avut o căsnicie de scurtă durată cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață anul trecut. Vedeta povestea cum a primit vestea că fostul ei soț s-a stins din viață.

”Vestea a fost şocantă, pentru că nu te aştepţi ca un om aşa să nu mai fie într-o zi. Sincer, m-a afectat. Nu ştiu de ce, probabil pentru că orice om care trece prin viaţa noastră, indiferent cum, lasă acolo o amprentă, lasă ceva din energia lui şi de aceea normal că mi-a părut şi-mi pare foarte rău”, declara artista.

FOTO: Facebook/Anamaria Ferentz

 

citește și...