FOTO / Cele mai provocatoare ipostaze în care s-a fotografiat românca Joana Benedek, care a făcut furori în telenovelele mexicane

22.02.2020, 13:59

Joana Benedek este o frumusețe din România care a reușit că cucerească America Latină. De-a lungul anilor, blonda a realizat numeroase pictoriale în care a pozat în ipostaze provocatoare.

Joana Benedek, în vârstă de 49 de ani, este una dintre româncele care au reușit să se impună peste hotare. Stabilită de mulți ani în Mexic, vedeta a cucerit milioane de fani cu aparițiile sale din telenovele care s-au bucurat de foarte mare succes la public.

De câțiva ani, însă, frumoasa româncă s-a retras din lumina reflectoarelor, însă fanii nu au uitat-o. Fiecare postare a sa din mediul online atrage numeroase aprecieri, iar fotografiile cu diva în ipostaze provocatoare și cele de pe vremea când juca în telenovele fac deliciul celor care o urmăresc în mediul online.

Joana Benedek a jucat în telenovele de mare succes, precum: „Angela”, „Mujeres engañadas”, „Amigas y rivales”, „De pocas, pocas pulgas”, „Barrera de amor”, „La fea mas bella”, „Destilando Amor”, „Hasta que el dinero nos separe”, „Dos hogares” și multe altele.

citește și...