FOTO / Cele mai fierbinți fotografii cu Denisa de la Bambi la plajă

15.08.2020, 11:12
FOTO / Cele mai fierbinți fotografii cu Denisa de la Bambi la plajă
FOTO / Cele mai fierbinți fotografii cu Denisa de la Bambi la plajă

Cântăreața Denisa Tănase, una dintre surorile care formează trupa Bambi, își încântă fanii din mediul online cu ipostazele în care se fotografiată în vacanțe.

Posesoarea unei siluete perfecte și conștientă de atuurile fizice pe care le are, Denisa Tănase nu ezită să se fotografieze în ținute sumare și în costum de baie. Imaginile fac deliciul prietenilor virtuali ai vedetei.

 

În cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe contul ei de socializare, cântăreața apare îmbrăcată într-o ținută de plajă, cu pantaloni transparenți din dantelă neagră, care îi pune în valoare formele.

”Arăți superb, o adevărată lady”, ”Superbă”, ”Ești minunată”, ”Ai o eleganță aparte”, ”Tu și la plajă ești tot classy”, ”Bomb”, ”Numărul 1”, a fost lăudată Denisa Tănase de cei care îi urmăresc activitatea în online.

Concentrată pe afaceri

Denisa Tănase este foarte concetrată pe afacerea pe care o are, mai ales în această perioadă în care concertele lipsesc. Cântâreața, în vârstă de 33 de ani, își canalizează toată energia pe afacerea cu parfumuri pe care o are.

Artista are în plan să crească vânzările, la vreme de pandemie, cu ajutorul automatelor de ”beauty”, o premieră națională.

”Această idee mi-a venit acum șase luni, în urma unor obstacole legate de forță de muncă. Vom avea în aceste automate, realizate în China, nu numai parfumuri, ci și creme, și vor fi amplasate în centrele comerciale din Brașov, Cluj, Timișoara și București”, a declarat Denisa Tănase.

Certată de iubit că muncește prea mult

Denisa Tănase a explicat recent că este certată de iubitul ei pentru că muncește prea mult. Situația nu este deloc pe placul iubitului Denisei Tănase, Mircea.

„Mircea mă ceartă, pentru că stau foarte mult pe telefon și lucrez și efectiv de multe ori îmi ia telefonul din mână, în special când mâncăm.Pe fond de stres slăbesc, eu mă îngraș doar în vacanțe. Când slăbesc foarte mult, îmi iau câte o vacanță ca să pot să merg să dorm și să mănânc”, a dezvăluit artista.

citește și...