FOTO / Ce spune Geanina Ilieș despre operațiile estetice. ”Nu-mi plac scimbările radicale”

12.10.2022, 10:59
FOTO / Ce spune Geanina Ilieș despre operațiile estetice. ”Nu-mi plac scimbările radicale”
Ce spune Geanina Ilieș despre operațiile estetice

Fosta prezentatoare de televiziune Geanina Ilieș, în vârstă de 37 de ani, a vorbit deschis despre operații estetice. Aceasta a mărturisit la ce intervenție de ordin estetic a recurs în urmă cu ceva timp. ”Nu am să spun niciodată nu intervențiilor estetice atâta timp cât sunt făcute corect, nu sunt exagerate. Nu-mi plac schimbările radicale însă, a declarat ea.

Geanina Ilieș este o feme foarte frumoasă și plină de senzualitate, care atrage imediat atenția.

Vedeta a mărturisit că nu este împotriva operațiilor estetice. Aceasta a povestit, pentru click.ro, că în urmă cu doi an a recurs la o rinoplastie.

Ce spune Geanina Ilieș despre operațiile estetice. ”Am decis să fac această intervenție, mi-a fost frică că mi se va schimba fizionomia”

„Nu am să spun niciodată nu intervențiilor estetice atâta timp cât sunt făcute corect, nu sunt exagerate. Nu-mi plac scimbările radicale însă. Am apelat la intervenții non-invazive, mi-a luat mult să mă gândesc dacă să fac sau nu operația de rinoplastie. La 35 de ani am făcut-o. Nu m-a durut, doar că am stat ani de zile să caut doctorul potrivit. Avem mulți doctori buni, dar pe doctorul, pe care crezi tu că trebuie să-l lași să se apropie de nasul tău, trebuie să-l simți”, a declarat Geanina Ilieș.

”Am decis să fac această intervenție, mi-a fost frică că mi se va schimba fizionomia. Eu zic ca a ieșit, mare diferență nu e, doar că am avut și alte probleme de sănătate și am zis să o fac. Am avut o deviație de sept, rinită, a fost destul de complicat la mine. N-aș mai schimba absolut nimic fizic la mine!”, a mai spus vedeta.

Geanina Ilieș este mama unui băiat

Geanina Ilieș a devenit mămică de tânără, la numai 21 de ani. Vedeta are o relație extraordinară cu fiul ei, Patrick. Fosta prezentatoare a show-ului ”Gospodar fără pereche” a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul ei într-un interviu pe care l-a acordat, în urmă cu ceva timp, pentru libertatea.ro.

”Cu Patrick m-am înțeles, dintotdeauna, extraordinar de bine. Este un copil atât de bun încât chiar nu am ce să-i reproșez. Normal că mai are și el momentele lui, însă nimic care să mă deranjeze ca mamă. L-am educat exact așa cum am fost crescută și eu, cu principii bune și respect față de semeni. Sunt o mamă înțelegătoare și o mamă cool, așa cum zice el. Consider că orice copil la vârsta adolescenței trebuie lăsat să aibă și spațiul lui, însă comunicarea deschisă dintre noi a făcut ca relația noastră să fie mult mai ușoară. Avem discuții despre orice subiect. Despre prima iubită? Am fost prima care a știut. Noi vorbim deschis și despre acest lucru și e foarte încântat când îi dau sfaturi. E un copil tare bun și iubitor. Chiar sunt norocoasă”, a declarat vedeta.

 

citește și...