FOTO. Ce s-a ales de Iulia Frățilă după ce a renunțat definitiv la televiziune. Cu ce se ocupă acum, departe de România

17.05.2021, 14:18
FOTO. Ce s-a ales de Iulia Frățilă după ce a renunțat definitiv la televiziune. Cu ce se ocupă acum, departe de România
Ce s-a ales de Iulia Frățilă după ce a renunțat definitiv la televiziune. Cu ce se ocupă acum, departe de România

Cine își mai aduce aminte de Iulia Frățilă? Prin anii 2000, blondina făcea furori la tv. Ea a lucrat în echipa lui Florin Călinescu și a fost co-prezentatoare a emisiunii „Roata Norocului”.

În plus, Iulia Frățilă a fost prezentatoarea matinalului de la PRIMA TV, înainte să se fie nevoită să se retragă de pe micile ecrane.

Iulia Frăţilă, fostă Miss Constanţa în 1993, a decis să părăsească televiziunea în 2008, după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă: mastoză fibrochistică.

Iulia Frățilă s-a stabilit definitiv în America

„Când am fost diagnosticată şi trebuia să mă hotărăsc la ce metodă de tratament să apelez, m-am tot gândit ce-ar trebui să schimb la viaţă mea. Şi am ajuns la concluzia că nu îmi acord timp mie deloc, astfel că am început să ies mai mult cu prietenii, să văd piese de teatru, să mă preocup de mine”, a declarat Iulia într-un interviu mai vechi de la Antena 2, la emisiunea „Harta vieţii”.

După ce a primit diagnosticul de la medici, blondina și-a schimbat stilul de viață și, împreună cu soţul ei, artistul plastic Radu Runcanu, s-a mutat în Spania. De câțiva ani buni, Iulia Frățilă s-a stabilit în America, conform okmagazine.ro.

În SUA, fosta asistentă tv, în vârstă de 45 de ani, s-a reprofilat și a început să lucreze la un centru pentru copii bolnavi de autism din Texas.

„De 9 ani lucrez cu persoane cu tulburări din spectrul autismului în SUA. Ofer consiliere gratuită familiilor copiilor cu TSA pe durata crizei generate de COVID-19”, a scris aceasta în aprilie 2020 pe pagina de Facebook Romania Autism Project by Iulia Runcanu.

citește și...