FOTO | Ce s-a ales de actorul din „Iisus din Nazaret”! Cum arată la 75 de ani

25.12.2019, 12:27
FOTO | Ce s-a ales de actorul din „Iisus din Nazaret”! Cum arată la 75 de ani
Ce s-a ales de actorul din „Iisus din Nazaret”

Robert Powell, actorul care a jucat rolul principal în filmul „Iisus din Nazaret”, a ajuns la 75 de ani. Iată ce s-a ales de bărbat și cum arată acum. 

De-a lungul timpului, 12 actori celebri au avut curajul de a juca dificilul rol al lui Iisus. Cel mai cunoscut și iubit de public rămâne Robert Powell, chiar și la 42 de ani de la lansarea peliculei „Iisus din Nazaret”. 

Ce s-a ales de actorul din „Iisus din Nazaret”

Deși regizorul Zeffirelli își dorea pentru rol nume ca Al Pacino sau Dustin Hoffman, cand i-a vazut privirea lui Powell a știut imediat că el este cel mai potrivit actor. 

După celebrul film, Powell a continuat cariera în actorie și a reușit să joace în numeroase filme și seriale. În 2017, el a fost naratorul unui documentar despre „Iisus din Nazaret”, iar vocea sa specială a rămas în mintea publicului. 

Intr-un interviu oferit celor de la History Channel, Powell a dezvăluit cum a fost să revină asupra rolului memorabil. 

„A fost foarte dificil să revin la povestea lui Iisus deoarece eram total schimbat. Acesta este un motiv care m-a făcut să mă implic în proiect. Acum 40 de ani, îl evitam pe Iisus, iar Franco Zeffirelli a crezut că putem îmbina divinul cu umanul, pentru a arăta latura umană a lui Dumnezeu, însă nu a fost posibil”, a spus actorul. 

Foto: Profimedia

 

citește și...