FOTO | Ce dietă ține Monica Bărlădeanu! Cum arată actrița la 41 de ani

16.12.2019, 15:41
FOTO | Ce dietă ține Monica Bărlădeanu! Cum arată actrița la 41 de ani
Ce dietă ține Monica Bărlădeanu

Monica Bărlădeanu ține, din când în când, o dietă specială. Iată ce mănâncă și cum arată actrița la 41 de ani.

Atunci când dorește să dea jos rapid câteva kilograme, Monica apelează la o cură de slăbire foarte eficientă. 

Ce dietă ține Monica Bărlădeanu

„Cred că cea mai mare fluctuaţie de greutate în timp a fost de 5 kg, iar asta se întâmplă de obicei în perioadele de haos, cu muncă muncă, când nu reuşesc să am o disciplină alimentară. Imediat ce îmi impun să scap de ele, e suficient să elimin carbohidraţii şi să mănânc la 3 ore porţii mici, bogate în proteine. Şi, ca să fie şi mai eficientă despărţirea de kg în plus, 40 de minute de alergare, de 4 ori pe săptămână, eficientizează totul”, a spus actrița pentru csid.ro.

Deși are 41 de ani, Monica arată fabulos și spune că lipsa dulciurilor o ajută foarte mult să aibă o siluetă de invidiat. 

„Am exclus complet dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci. Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a mai povestit Bârlădeanu. 

citește și...