FOTO | Ce a făcut Cristina Țopescu înainte să moară!

14.01.2020, 15:28
FOTO | Ce a făcut Cristina Țopescu înainte să moară!
Ce a făcut Cristina Țopescu înainte să moară!

Moartea Cristinei Țopescu este învăluită în mister. Încet, încet, noi detalii despre ultimele sale zile ies la iveală. Iată ce a făcut jurnalista cu scurt timp înainte să moară.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost descoperit de autorități pe 12 ianuarie, după ce o vecină a anunțat că nu a mai văzut-o de aproape o lună. 

Ce a făcut Cristina Țopescu înainte să moară!

Deși apropiații nu știu ce a provocat decesul și dacă a fost vorba despre o sinucidere, contul de Facebook al Cristinei ascunde indicii prețioase despre ultimele sale zile de viață, scrie Cancan. 

Pe 26 decembrie, ziarista a postat mai multe fotografii din filmul „Marry Poppins” și se poate observa că aceasta a urmărit filmul acasă, la TV. 

„In dimineața celei de-a doua zile de Craciun, la TVR, un music hall celebru, “Marry Poppins”, pentru copii mai mici și…mai mari. Dar, cum ar zice prietenul Bogdan Naumovici, cu prea multe mesaje de stânga, deci, vai, manipulator:))) Citiți titrajul de pe fiecare foto! Copiii vor sa-i dea cei 2 bănuți unei bătrânici cerșetoare care hrănea porumbei, dar tatăl lor, bancher, nu-i lasă și îi duce la bancă, unde li se explică ce indispensabile sunt băncile. Apare și personajul coșar sărac, dar fericit ( sa nu exageram, e o metaforă, totuși!?)

Craciun fericit, Bogdane și vouă, prieteni, fie că sunteti de dreapta sau de stânga, dar știți că, dacă aveți bani mulți, nimic nu vă poate face mai fericiți decât să-i împarțiți cu cei care n-au avut norocul sau talentul vostru de a face atâția bani!”, a scris Cristina.

 

citește și...