FOTO / Câte kilograme are Diana Munteanu. ”Nu țin niciun regim”

10.04.2021, 09:52
FOTO / Câte kilograme are Diana Munteanu. ”Nu țin niciun regim”
FOTO / Câte kilograme are Diana Munteanu. ”Nu țin niciun regim”

Vedeta de televiziune Diana Munteanu le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online ce înălțime și greutate are.

Diana Munteanu este posesoarea unei siluete de invidiat. Vedeta este într-o formă fizică foarte bună și arată cât se poate de bine. În mediul online, vedeta de televiziune a fost întrebată ce greutate și ce înălțime are. Aceasta le-a răspuns fanilor săi din mediul online că are 1,71 metri înălțime și 54 de kilograme. De asemenea, Diana Munteanu a explicat și cum reușește să se mențină în formă.

“Nu țin niciun regim alimentar, dar am o viață echilibrată în care sportul, mancarea sănătoasă, somnul și gândirea pozitivă sunt în armonie”, a spus Diana Munteanu, citată de a1.ro.

Cine este Diana Munteanu

Diana Munteanu s-a născut în Brașov pe data de 15 decembrie 1978. Vedeta a terminat studiile unui liceu sportiv și a făcut 8 ani de atletism. În copilărie, Diana a studiat la Școala de Muzică, compartimentul pian, timp de 4 ani, după care a absolvit și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică. De-a lungul anilor, Diana Munteanu a participat la numeroase emisiuni de televiziune. În plan personal, vedeta a fost căsătorită cu fostul fotbalist Claudiu Niculescu, în perioada 2007-2014. Din mariajul lor a rezultat un băiat care se numete David. Acesta este pasionat de fotbal încă de mic.


„Face fotbal. E talentat, așa spune lumea că e talentat. Este mult de muncă până va ajunge departe. E o fire sportivă că și mine. Mi-a cerut să meargă la fotbal. Îl duc și la înot. Face sport în fiecare zi. De trei ori pe săptămâna fotbal și de două ori înot, iar sâmbata are meci. Cei care fac sport nu răcesc atât de des. Îi îndemn pe părinți să își ducă copiii la sport. Nu e greu de crescut. David e un copil atât de dornic să facă lucruri”, spunea Diana Munteanu despre fiul său, într-un interviu pentru revista Viva.

„Suntem mamă-fiu, dar mai presus de orice suntem foarte buni prieteni. Ne înțelegem. Vorbim aproape toate lucrurile și totul foarte deschis. Eu așa l-am învățat și așa vreau să fie și el cu mine. Am considerat că dacă eu sunt deschisă cu el asta mi se va întoarce. David este un copil foarte deschis. Îmi spune tot ceea ce i se întâmplă. Cel mai important într-o relație mamă-copil este comunicarea. Să-l înveți să facă diferența între bine și rău. Trebuie să șție să se ferească singur”, adăuga ea.

citește și...