FOTO / Câte kilograme are Andreea Esca. ”Luasem vreo 5-6 kilograme în plus”

28.08.2021, 12:22
FOTO / Câte kilograme are Andreea Esca. ”Luasem vreo 5-6 kilograme în plus”
FOTO / Câte kilograme are Andreea Esca. ”Luasem vreo 5-6 kilograme în plus”

Andreea Esca, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit câte kilograme are în prezent. Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Pro TV a mărturisit că în ultima perioadă a slăbit câteva kilograme. ”Chiar am vrut eu să slăbesc pentru că luasem vreo 5-6 kilograme în plus”, a declarat vedeta.

În această vară, Andreea Esca s-a pus pe slăbit. Vedeta a mărturisit, pentru click.ro, că luase în greutate.

”Chiar am vrut eu să slăbesc pentru că luasem vreo 5-6 kilograme în plus față de cât am eu de obicei și nu mă simțeam bine”, a spus aceasta.


Câte kilograme are Andreea Esca. ”Acum am vreo 58 de kilograme ”


Andreea Esca a dezvăluit și câte kilograme are în prezent: ”Acum am vreo 58 de kilograme și îmi propusesem să ajung la 57 jumate – 57 chiar, dar nu țin neapărat. La mine, de fapt, la toată lumea e important la vârsta asta să fie cumva în regulă și pentru corp, dar și pentru față, să arătăm bine”.

Prezentatoarea de televiziune a explicat și cum a reușit să scape de kilogramele nedorite. ”Da, am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc – și după aceea am mers la un medic care mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă… De exemplu nu mănânci mai multe feluri de proteine la o masă. Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o singură felie de pâine la masă, o felie, mă rog, mică, de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a explicat ea.

Cum a ajuns Andreea Esca să lucreze în televiziune

Într-un interviu pentru revista Tango, Andrea Esca povestea cum a ajuns să lucreze în televiziune. Vedeta a lucrat în televiziune pentru prima dată la postul TV  SOTI. ”Când eram în anul întâi, un coleg din liceu mi-a zis că se face o televiziune particulară și se caută reporteri. Așa am ajuns la Soti. Vartan Arachelian făcea interviurile cu jurnaliștii. Îmi era frică, mi se părea sever și foarte serios. Mi-a zis să merg să dau o probă în camera de alături. Acolo mi-au dat un ziar, m-au pus la o masă și mi-au zis: ”citește!”. Am citit ca la serbare. Când am ieșit, era Marilena Rotaru pe hol, ea era producătoarea din seara aceea. M-a întrebat: tu ai fost acum înăuntru și ai dat probă? Poți să rămâi diseară să ne prezinți și nouă știrile? Și așa am început. Eu eram venită de acasă, cu un pulover de la mama, pe gât, cu părul lung, nu mă coafam, nu mă fardam. Așa am intrat și am prezentat știrile prima dată în viață”, detalia Andreea Esca.

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris.

citește și...