FOTO. Cât de bine arată prima soție a lui Radu Vâlcan! Cei doi au divorțat în urmă cu 13 ani

10.04.2020, 14:05
FOTO. Cât de bine arată prima soție a lui Radu Vâlcan! Cei doi au divorțat în urmă cu 13 ani

Radu Vâlcan are acum o căsnicie fericită cu Adela Popescu și sunt părinții a doi băieți minunați, Alexandru și Andrei. Aceștia s-au căsătorit în vara lui 2016 și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Cât de bine arată prima soție a lui Radu Vâlcan! Cei doi au divorțat în urmă cu 13 ani

Puțini sunt cei care știu că prezentatorul tv nu este la primul mariaj. În urmă cu mai bine de 15 de ani, Radu Vâlcan se însura pentru prima dată cu Tereza, o femeie de afaceri mai mare decât el.

Radu Vâlcan și Tereza au fost căsătoriți doar 4 ani, iar în 2007 au divorțat la notar.

‘Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti’, spunea prezentatorul tv în urmă cu câțiva ani.

Conform impact.ro, după ce a încheiat mariajul cu Vâlcan, Tereza s-a recăsătorit la 3 ani cu un grec, pe nume Dimitris Tranakas. În momentul de față, cei doi conduc una dintre cele mai mari companii de advertising din România. Deși anii au trecut, prima soție a lui Radu Vâlcan a rămas la fel de frumoasă ca-n tinerețe.

Tereza Tranakas are 50 de ani, dar nu își arată vârsta deloc! Femeia de afaceri este într-o formă de zile mari, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber.

citește și...