FOTO | Carmen Iohannis, la Sibiu în prima zi de școală! Ce mesaj le-a transmis elevilor săi

09.09.2019, 12:35
FOTO | Carmen Iohannis, la Sibiu în prima zi de școală! Ce mesaj le-a transmis elevilor săi
Carmen Iohannis a mers la Sibiu în prima zi de școală

Carmen Iohannis, soția președintelui României, a mers, astăzi, la festivitatea de deschidere a noului școlar de la Sibiu, unde predă limba engleză. 

Prima doamnă a fost prezentă în prima zi de școală la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, acolo unde predă limba engleză două zile pe săptămână. Carmen Iohannis s-a revăzut, de asemenea, cu elevii de la clasa unde este dirigintă, pe care i-a îmbrățisat și cărora le-a transmis un mesaj special. 

„Mi-a fost foarte dor de ei”

„E o zi specială pentru noi. Începe un nou an școlar. Suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. Sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor  de ei. Sper că și lor de mine. Uite ce frumoși sunt. Suntem în clasa a zecea și o să ne fie tot mai bine cred, de acum încolo. Clasa a noua a fost un pic mai dificil, dar acum ne descurcăm tot mai bine”, a declarat soția președintelui României.  

Carmen Iohannis și-a făcut un selfie alături de elevii din clasa unde este dirigintă, pe care aceștia l-au numit „selfie pe aripile vântului” din cauza vântului. 


Sursa foto: Răzvan Negru

 

citește și...