FOTO | Cardi B, de nerecunoscut fără machiaj! Diferența e șocantă

24.12.2019, 11:09
FOTO | Cardi B, de nerecunoscut fără machiaj! Diferența e șocantă
Cardi B, de nerecunoscut fără machiaj

Cardi B este de nerecunoscut fără machiaj. Atunci când merge la cumpărături, artista adoptă un look lejer și renunță complet la perucile colorate și la ținutele excentrice.

Cardi B, de nerecunoscut fără machiaj

Recent, artista americană a fost surprinsă în timp ce se afla într-un mall din Miami. Nonconformistă, Cardi nu s-a machiat deloc și a purtat o rochie scurtă, mulată, fără să își accesorizeze ținuta. 

Cu toate că era de nerecunoscut, datorită prezenței a trei bodyguarzi impunători oamenii din centrul comercial au realizat că era ea. 

Cardi s-a oprit la cumpărături în mai multe magazine de lux, cum ar fi Louis Vuitton, Ferrari, Foot Locker sau Gucci, dar a zăbovit și la un magazin cu articole pentru copii, cât și la o brutărie.

Artista a mărturisit, într-un interviu recent, că anul acesta a fost unul complicat pentru ea.   

„Să fii mamă este…cum să spun?! Lucrurile sunt greu de echilibrat, dar fac bine din punct de vedere mental. Dacă mă joc cu fetița mea, uit de toate problemele. Acest an a fost unul foarte încărcat pentru mine. Cred că lumea s-a plictisit ca eu să câștig mereu. Mă uit pe Twitter și tot ceea ce văd sunt numai comentarii cu hate”, s-a confesat rapperița în vârstă de 27 de ani. 

 

citește și...