FOTO/ Călina, fata Catincăi Roman, cu posteriorul la vedere. Tânăra face senzație în mediul online

26.11.2021, 21:10

Călina Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, se pozează extrem de sexy pe rețelele de socializare. Fiica Catincăi Roman se află într-o vacantă exotică, unde se bucură din plin de soare și căldură. Călina s-a pozat în costum de baie, arătând că are un corp demențial.

Călina a cucerit internetul cu fotografiile de pe Instagram unde pozează în ipostaze sexy. Aceasta este urmărită de peste 40.000 de urmăritori, pe Instagram.

Tânăra și-a pozat posteriorul pe un iacht, demonstrând că are forme de invidiat.

 

Călina: „Nu aș putea sta cu cineva care nu are avea o situație financiară bună”

Călina a fost invitată  recent la podcast-ul ”Detectorul de minciuni”. Întrebată dacă este materialistă , Călina Roman a spus că nu ar putea să fie într-o relație cu o persoană care nu ar putea să o sprijine din punct de vedere financiar, însă nu este un criteriu definitoriu. Tânăra a mai spus că este într-o relație cu un hair stylist, în vârstă de 31 de ani.

 

„Nu sunt materialistă, dar cred că la un moment dat nu aș putea sta cu cineva care nu are avea deloc. Îmi place să primesc cadouri”.

În urmă cu doi ani, tânăra a fost acuzată de internauți că este anorexică.

Nepoata lui Petre Roman a mărturisit că în trecut a luptat cu kilogramele.

Tânăra  s-a luptat cu kilogramele

„Legume, nu mai mănânc carne(…). Am constat că aşa e mai bine… Am devenit vegetariană deci prefer o salată… Anul trecut în vară eram destul de grăsuţă… ”, spunea tânăra la vremea respectivă.

 

 

 

citește și...