FOTO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună! E a șaptea împăcare a cuplului

05.09.2019, 15:14
FOTO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună! E a șaptea împăcare a cuplului
Bianca și Alex s-au împăcat pentru a șaptea oară

Dacă săptămâna trecută Bianca Drăgușanu s-a afișat în mai multe fotografii fără inelul de logodnă primit de la Alex Bodi, se pare că cei doi s-au împăcat, pentru a șaptea oară. 

Relația pe care Bianca a început-o acum un an cu Alex Bodi a fost una cu năbădăi, cei doi despărțindu-se de nenumărate ori, chiar și după ce și-au unit destinele, pe 1 august. 

Wowbiz scrie că blonda a plecat, acum câteva zile, în Franța, iar Alex o aștepta acolo. Cei doi au mers în Monte Carlo, iar pozele și mesajele postate pe rețelele sociale arată că s-au împăcat și lucrurile pare că merg bine. 

„Tot ce contează sunt dragostea și amintirile”

„La sfârșitul zilei, tot ce contează sunt dragostea și amintirile. Așa că asigură-te oferi dragoste și asigură-te că îți faci amintiri. Creând amintiri care durează o veșnicie”, a scris Bianca în dreptul unei fotografii cu soțul său. 

Prietenele apropiate ale fostei soții a lui Victor Slav au dezvăluit ce le-a spus aceasta despre relația cu Bodi: „Bianca Drăgușanu ne-a vorbit despre Alex Bodi, dar nu și despre un divorț, așa cum s-a tot vehiculat în media. Ne-am zis că despărțirile dese urmate de împăcări frumoase fac parte din relația lor atipică. ”Așa suntem noi, imprevizibili! Nu poți spune ceva concret în ceea ce ne privește. Azi, suntem fericiți, mâine, nu știu. Cert este că suntem împreună și ne iubim”, acestea au fost cuvintele ei. Și…a avut dreptate, fiindcă, în aceste momente, este alături de cel pe care l-a luat de bărbat, la bine, și la rău”.

citește și...