FOTO/ Anna Lesko și-a lăsat sânii la vedere. Artista face senzație pe rețelele de socializare, fără lenjerie intimă

13.11.2021, 19:05

Anna Lesko este una dintre vedetele din România care a dat dovadă de curaj și lipsă de inhibiții, de-a lungul timpului. Sâmbătă, Anna a publicat o imagine în care apare apare cu sânii la vedere, fără lenjerie intimă, lăsând liberă imaginația fanilor.

Nu mai este un secret faptul că Anna Lesko este adeptă aparițiilor fără lenjerie intimă. De data aceasta, artista le-a oferit fanilor o ”priveliște” pe rețelele de socializare, pozându-se fără lenjerie intimă și cu sânii la vedere.

Artista a încins rețelele de socializare cu fotografia respectivă, în care îşi etalează sânii.

Anna Lesko, cu sânii la vedere

Părul a fost prins într-un coc lejer, lăsându-se să se vadă umerii și bustul generos. Așadar, cântăreața a încins spiritele pe rețelele de socializare, iar fanii au felicitat-o pentru că este într-o formă extrem de bună.

”Ești bombă sexi. Super”; ”Tineo tot așa. Mereu vei fi frumoasă și atrăgătoare,ai o genetică moștenită!”; ”Ai un corp atât de sexy și de provocator, că și dacă nu-l aveai așa tot trebuia să fie inventat de cineva…”, sunt câteva dintre comentariile internaților

Postarea a strâns peste 7.000 de like-uri din partea internauților.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Solista este o mamă singură

Anna Lesko s-a despărțit de DJ Vinnie, în 2019, după 8 ani petrecuți împreună. Artista a învățat să se descurce după despărțire și să își crească singură copilul.

“Eu sunt mama care creşte singură un copil, sunt şi femeie, şi bărbat, am grijă de casă, n-am bonă, nu am femeie de serviciu, gătesc, spăl, curăţ, îmi văd de carieră, trebuie să am grijă şi de mine totodată. E foarte greu. Tot timpul vreau să fiu atentă cu mine, dar intervin şi oboseala, şi alte lucruri.”, a povestit Anna Lesko.

 

 

citește și...