FOTO. Anna Lesko, fără lenjerie intimă în prima ediție de la ‘Splash! Vedete la apă’?

22.08.2021, 11:16

Sâmbătă seară, 21 august, a avut loc prima ediție a emisiunii ‘Splash! Vedete la apă’. Primii concurenți au făcut show, însă nici prezentatorii nu s-au lăsat mai prejos. 

Anna Lesko, fără lenjerie intimă în prima ediție de la ‘Splash! Vedete la apă’?

Anna Lesko, una dintre prezentatoarele emisiunii de la Antena 1, a șocat pe toată lumea cu apariția ei. Ca deobicei, solista a ales o vestimentație super-sexy.

Anna Lesko a apărut îmbrăcată cu o rochie decoltată și mulată, la care nu a purtat lenjerie intimă. Cu siguranță, ținuta vedetei i-a acaparat pe toți cei din sală, care nu au mai putut să-și ia privirea de la ea.

‘Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte! Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!’, a declarat Anna Lesko, după ce a semnat cu Antena 1.

Anna Lesko, una dintre cele mai senzuale vedete

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai provocatoare apariții din peisajul monden din România. Artista știe foarte bine cum să atragă atenția celor care o urmăresc în mediul online. Vedeta postează numeroase imagini în care își arată atuurile fizice în cele mai incendiare ipostaze.

Pe contul ei de pe o rețea de socializare, cântăreața Anna Lesko a postat două imagini în care apare topless, doar în bikini, fotografiată din spate.

Zeci de vedete participă la ”Splash! Vedete la apă”

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii ”Splash! Vedete la apă!”, de la postul de televiziune Antena 1. În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Jurații  Iulia Albu, Nea Mărin și Jean de la Craiova vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

citește și...