FOTO / Andreea Tonciu, susţinători-surpriză la ”Splash! Vedete la apă”. „La început nu a susţinut-o, chiar a vrut să o întoarcă din drum!”

28.08.2021, 12:52
FOTO / Andreea Tonciu, susţinători-surpriză la ”Splash! Vedete la apă”. „La început nu a susţinut-o, chiar a vrut să o întoarcă din drum!”
FOTO / Andreea Tonciu, susţinători-surpriză la ”Splash! Vedete la apă”. „La început nu a susţinut-o, chiar a vrut să o întoarcă din drum!”
Cea mai nouă ediţie ”Splash! Vedete la apă”, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la postul de televiziune Antena 1 aduce în faţa telespectatorilor o nouă serie de concurenţi gata să îşi testeze limitele. Printre aceştia se numără şi Andreea Tonciu, care va avea parte de o surpriză de zile mari, chiar înainte de a efectua săritura.„Data trecută când am mai participat la acest concurs am sărit de la 10 metri, dar atunci eram tânără şi neliniştită. Însă de când am devenit mamă, mi-am dat seama că sunt foarte panicată şi foarte, foarte fricoasă. Nu mă aşteptam, acum şi când urc la platforma de la 3 metri mi se pare că sunt la 20!”, a mărturisit Andreea Tonciu.  Mai mult, chiar înainte de a efectua săritura în faţa juriului, Andreea Tonciu  a avut parte de un moment cu totul şi cu totul emoţionant. Anna Lesko a invitat-o să privească în tribune, acolo unde se aflau fiica acesteia, dar şi mama ei, unul dintre oamenii care nu doar că nu a fost de acord cu decizia ei de a participa la ”Splash! Vedete la apă”, ci chiar a făcut tot posibilul să o determine să se răzgândească. „La început nu a susţinut-o, chiar a vrut să o întoarcă din drum!”, le-a mărturisit Anna Lesko celor din sală, iar mama Andreei a completat: „Este adevărat, m-am gândit că deja e mămică acum, ar trebui să stea mai cuminţică!”. Cu ochii în lacrimi după mesajul emoţionant transmis şi de fiica ei, Andreea Tonciu  a trebuit apoi să se concentreze pe săritură.

Sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, noi artiști și sportivi curajoși își vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Andreea Antonescu, Maria Popovici, Alexandru Mincu, Babană, Andreea Tonciu, Sonny, Gabriela Cristea, Roxana Nemeș, Emy Alupei, Cătălin Rizea, Gabi Toader și Edi Stancu sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1. Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenoarea Clara Gherase vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Cine sunt primii finaliști la ”Splash! Vedete la apă”

Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș și Otilia Bilionera au fost primii concurenți care și-au făcut curaj să urce pe platformele din Bazinul Olimpic de la Bacău în prima ediție ”Splash! Vedete la apă”, la Antena 1. De la o săritură spectaculoasă în îmbrățișare cu antrenorul Cătălin Cozma a Alinei Pușcaș, la încercări curajoase ale lui Cristi Pulhac și Fachiru din Periș, prima ediție a concursului nu a fost lipsită de emoții și adrenalină. Cei trei au primit cele mai mari punctaje din partea juraților și ocazia de a arăta o nouă săritură pentru a-i impresiona pe aceștia. În cele din urmă, câștigătorul primei ediții, ales de jurați, a fost fostul fotbalist Cristi Pulhac, cel care va merge direct în finală.

Dj Harra, Mario Fresh, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Chelsea și Natalia Duminică sunt curajoșii care și-au testat limitele în cea de-a doua ediție a emisiunii la ”Splash! Vedete la apă”.  Curajul a fost cuvântul care a marcat cea de-a doua ediție ”Splash! Vedete la apă”, iar cei mai mulți dintre concurenți nu au ezitat să urce pe platforma de zece metri. Iar dacă DJ Harra, complet terifiată de înălțimi, a avut nevoie ca Chelsea să o împingă pentru a sări, ceilalți concurenți i-au uimit pe jurați cu abilitățile lor. Natalia Duminică, Mario Fresh și Chelsea au primit cele mai mari punctaje ale serii și ocazia de a performa o nouă săritură. În cele din urmă, Natalia Duminică a fost cea care a primit votul de încredere pentru a fi trimisă direct în finală.

citește și...