FOTO. Andreea Tonciu incendiază internetul de Sfântul Nicolae. Bruneta s-a pozat cu sânii la vedere. “Te-ai apucat de OnlyFans?”

06.12.2022, 20:50

Andreea Tonciu a uimit din nou după ce s-a fotografiat goală și a făcut furori pe rețelele de socializare de Sfântul Nicolae. Bruneta s-a pozat goală. Fanii nu au ezitat să o critice dur. “Te-ai apucat de OnlyFans?; Cu siguranță urmărești divorțul”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Andreea Tonciu este o prezență controversată în showbiz-ul autohton, fiind criticată de-a lungul timpului pentru aparițiile îndrăznețe, dar și pentru scandalurile cu mai multe vedete din lumea mondenă. Andreea Tonciu își surprinde fanii din mediul online cu fotografii provocatoare.

Andreea Tonciu adoră să fie în centrul atenției și a lăsat cu gură căscată pe toată lumea și s-a pozat dezbrăcată pe Instagram, cu sânii la vedere.

“Te-ai apucat de OnlyFans?”

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Unii au apreciat-o pe frumoasă brunetă pentru formă fizică de invidiat, alții au criticat-o pe vedetă pentru apariția îndrăzneață, sugerându-i acesteia să nu se mai pozeze în astfel de ipostaze.

“A venit moșu la voi cu poza asta; Cum să te postezi așa? După vă întrebați de ce vă lasă bărbații… vede și familia lui, urât!;Te-ai apucat de OnLy?; Cu siguranță urmărești divorțul”.

“Una dintre cele mai frumoase și sexy vedete din România!; Frumoasă foc; Cea mai sexy femeie din România “, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Ce operații estetice vrea să-și facă bruneta

Până în prezent, sora Andreei Tonciu și-a pus silicoane și și-a micșorat nasul.

Andreea Tonciu vrea să facă noi intervenții chirurgicale, în valoare de 50-60.000 de euro!

„Vreau să mă operez la ochi, să fac blefaroplastie, dar mi-e frică de anestezie. Îmi trebuie totală, pentru că mai vreau să îmi schimb implanturile mamare, să fac liposucție, să scot grăsimea, să am cat eyes, să intervin la pomeți, cearcăne, gușă, gât. Pentru toate astea îmi cam trebuie 50-60.000 de euro.”, a dezvăluit bruneta, anul trecut.

citește și...