FOTO | Andreea Mitu, însărcinată din nou? Fanii sportivei sunt încântați

16.12.2019, 14:34
FOTO | Andreea Mitu, însărcinată din nou? Fanii sportivei sunt încântați
Andreea Mitu, însărcinată din nou?

Andreea Mitu i-a pus recent pe gânduri pe internauți. Fanii sportivei sunt încântați de o a doua sarcină a jucătoarei de tenis, care recent s-a împăcat cu tatăl copilului său. 

Vara trecută, Andreea a anunțat că s-a despărțit de tatăl băiatului său, Laurent Garcia, imediat după nașterea lui Adam. Totuși, a fost nevoie doar de câteva luni ca să își rezolve problemele, iar aniversarea de un an a copilului i-a găsit împreună. Mitu și franco-spaniolul au mers într-o vacanță și de-atunci postează deseori imagini în care par fericiți. 

Andreea Mitu, însărcinată din nou?

„Mi-am dorit mult să am copilul, să fiu o mamă tânără, dar nu m-am gândit nicio clipă cât am fost însărcinată că nu voi mai juca tenis. Am norocul că am găsit și o doamnă care mă ajută. E drept, până acum, când are 7 luni, îl luam cu mine peste tot, mai ales la antrenamente. Acum începe să descopere, vrea o mai mare atenție, chiar vom merge împreună la Arad, unde am următorul turneu”, declara Andreea în urmă cu ceva timp. 

Recent, jucătoarea de tenis a postat pe o rețea socială o imagine de când era însărcinată, iar fanii săi sunt convinși că va mai avea un copil sau că plănuiește să rămână din nou gravidă cât mai curând. 

citește și...