FOTO | Andreea Esca a investit bani frumoși pe meleagurile Sibiului! 

11.09.2019, 17:49
FOTO | Andreea Esca a investit bani frumoși pe meleagurile Sibiului! 
Andreea Esca a investit într-un complex turistic lângă Sibiu

Andreea Esca a investit în zona Sibiului cel puțin o parte din salariile pe care le câștigă la Pro TV. 

Prezentatoarea TV adoră atât de tare plaiurile unde a copilărit, încât a decis să le ofere turiștilor experiența de a descoperi Porumbacul de Sus și frumusețile sale. Astfel, potrivit Click, Esca a investit bani frumoși într-un complex turistic autentic. Lucrările au lucrat doi ani, timp în care s-au recondiționat cinci locuințe cumpărate de la localnici și s-au mobilat în stil rustic. 

„Am făcut o ciorbă de burtă şi avem peşte prospăt de pus pe grătar. Prăjiturile cu zmeură culeasă de la noi din curte sunt un deliciu. Preotul e invitatul nostru la cină. Părintele a cununat un cuplu de rromi şi va ajunge curând. Camerele noastre sunt ocupate toate. Au venit şi copiii de la Bucureşti şi s-a umplut casa. Dar ştiu unde puteţi să vă cazaţi în noaptea asta. Casele țigănești ale Andreei Esca! Acolo sigur mai găsiți loc. Cum, nu știți? Are la noi aici în sat, câteva pensiuni. Sunt case ca la Muzeul Satului! Sigur o să vă placă. De câțiva ani, recondiționează casele cumpărate de la localnici”, a declarat unul dintre vecinii Andreei Esca.

„Haideți să păstrăm ce avem!”

„Nu ştiu cum să fac să le spun oamenilor că sunt atât de bogaţi prin tradiţia pe care o au încât trebuie doar s-o păstreze. Nu vrem ca cineva să aducă oraşul la ţară! Că de aia vin oamenii la ţară, să vadă tradiţie, să regăsească ceva. Nu poţi să regăseşti ceva dacă vii şi găseşti nişte lucruri noi care nu au nicio legătură cu locul acesta. Trebuie să păstraţi ce aveţi, trebuie să încercaţi să refaceţi ceea ce aţi avut. Sigur, cu confortul de rigoare dar nu schimbând complet felul în care arată, că e păcat. Sunteţi aşa de bogaţi, trăiţi în fiecare zi înt-un loc atât de bogat, pe care trebuie să-l preţuiţi şi, cu siguranţă, pe termen lung, va fi un şi mai mare câştig pentru toţi. Haideţi să păstrăm ce avem!”, spunea, în trecut, Andreea Esca.

 

citește și...