FOTO / Anca Țurcașiu a învățat să se aranjeze acasă. ”Nu sunt prea fericită în poză, dar…”

02.04.2020, 12:36
FOTO / Anca Țurcașiu a învățat să se aranjeze acasă. ”Nu sunt prea fericită în poză, dar...”
FOTO / Anca Țurcașiu a învâțat să se aranjeze acasă. ”Nu sunt prea fericită în poză, dar...”

Binecunoscuta artistă Anca Țurcașiu are grijă de ea și în plină pandemie de coonavirus. Vedeta a mărturisit că a învățat să își facă unghiile și să se coafeze singuă în această perioadă de criză.

Anca Țurcașiu ține la imaginea sa, astfel că are grijă să arat bine chiar dacă stă acasă în această perioadă de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus din România.

Vedeta le-a arătat fanilor ei care o urmăresc în mediul online cum a reușit să-și facă singură manichiura și să se coafeze.

”Am învățat să-mi fac manichiura și să-mi întind părul!??? E minunat! Nu sunt prea fericită în poză dar am ales o pentru că se vede părul întins de mine…?”, a spus vedeta.

De altfel, Anca Țurcașiu este una dinte cele mai frumoase apariții din showbiz-ul roânesc. Ae 49 de ani, dar nu-și arată vârsta.  Este extem de fumoasă și are o siluetă perfectă, după cum se poate vedea și din fotografiile cu ea în costum de baie.


Cântăreața Anca Țurcașiu formează o familie cu medicul Cristian Georgescu de foarte mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai celor doi au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. La nuntă au participat 400 de invitați. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au un băiat pe nume Radu.

citește și...