FOTO Anamaria Prodan, într-o ipostază în care nu ai mai văzut-o până acum! Impresara a făcut cozonaci

18.04.2020, 13:31
FOTO Anamaria Prodan, într-o ipostază în care nu ai mai văzut-o până acum! Impresara a făcut cozonaci
Anamaria Prodan, într-o ipostază în care nu ai mai văzut-o până acum

Sărbătorile pascale o prind pe Anamaria Prodan și familia ei în casa din Dubai, acolo unde s-au autoizolat de mai bine de câteva săptămâni, din cauza pandemiei de coronavirus.

Anamaria Prodan, într-o ipostază în care nu ai mai văzut-o până acum

Impresara nu se plictisește deloc și își ocupă timpul cu tot felul de activități la domiciliu. Dacă zilele trecute Anamaria Prodan s-a fotografiat în timp ce se relaxa la piscina din curtea sa interioară, acum ea a reușit să își surprindă fanii cu o ipostază inedită.

Se pare că vedetei îi priește de minune această perioadă în care a luat pauză de la activitățile profesionale, așa că s-a apucat serios de gătit. Vedeta a renunțat la machiaj și hainele de fițe și a trecut la cratiță.

Pentru masa de Paște, Anamaria Prodan a pregătit drob și cozonaci delicioși. În plus, ea fost ajutată în bucătărie de soțul său, Reghe, care a așezat cozonacii în tăvi. Mai mult de atât, sexy impresara își ține fanii la curent pe contul său de Instagram și le-a arătat tuturor ce preparate au ieșit din mâna ei.

Postarea vedetei a adunat peste 10.000 de like-uri, iar cei mai mulți au fost mirați să vadă cât de bine se pricepe Anamaria Prodan să facă bunătăți pentru sărbători.

‘Fara make-up, fara tocuri, fara haine scumpe, fara figuri, doar noi …❤️?? fiecare gătește și se bucura de aceste sărbători sfinte! Va iubim și va uram un Paste fericit și plin de lumina’, a scris impresara pe Instagram. 

citește și...