FOTO / Ana Baniciu, topless la piscină. Una dintre cele mai senzuale apariții ale artistei!

14.09.2020, 08:37
FOTO / Ana Baniciu, topless la piscină. Una dintre cele mai senzuale apariții ale artistei!
FOTO / Ana Baniciu, topless la piscină. Cea mai incendiară apariție a artistei!

Ana Baniciu și-a surprins fanii cu o apariție extrem de provocatoare la piscină. Artista a pozat fără sutien.

Ana Baniciu a postat, pe pagina sa de pe o rețea de socialuizare, două fotografii în care apare la piscină. Vedeta a pozat cu spatele, acoperită în partea de jos cu un halat de culoare albă, lăsând să se vadă că nu avea sutien.

Ipostaza senzuală în care s-a lăsat fotografiată Ana Baniciu i-a cucerit pe internauți, postarea adund peste 11.000 de like-uri.

”Întoarce-te, baby”, ”Ce faină ești”, ”Sexy girl”, ”Puteai să te întorci un pic”, ”Stai fără sutien la plajă”, ”Întoarce-te să ne faci cu mâna”, ”Costumul de baie perfect”, ”Superbă”, i-au transmis admiratorii Anei Baniciu.

E fiica celebrului artist Mircea Baniciu

 Ana Baniciu a afirmat că a trebuit să fie mereu atentă la ceea ce face pentru a nu-și pune tatăl, Mircea Baniciu, într-o lumină defavorabilă.

”M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu și când ești fata lui Mircea Baniciu, este evident că ai un bagaj destul de important în spate.

E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani”, a declarat Ana Baniciu pentru libertatea.ro.

Ana Baniciu a afirmat că numele pe care îl poartă reprezintă o mare responsabilitate pentru ea, astfel că este foarte atentă la toate deciziile și lucrurile pe care le face.

”Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc.

Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a mai spus artista.

citește și...