FOTO / Ana Baniciu face senzație în costum de baie. Admiratorii, în delir!

25.08.2021, 10:45
FOTO / Ana Baniciu face senzație în costum de baie. Admiratorii, în delir!

Cântăreața Ana Baniciu, în vârstă de 28 de ani, este o apariție plină de senzualitate. Artista face senzație în costum de baie. Este posesoarea unei siluete de vis și a unui trup cu forme foarte armonioase. Fotografiile postate de vedetă din vacanță fac deliciul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Ana Baniciu i-a cucerit pe fanii ei din mediul online cu fotografiile din vacanță în care apare în costum de baie.

În cele mai recente fotografii postate pe contul ei de socializare, Ana Baniciu își etalează trupul de vis într-un costum de baie minuscul, de culoare albă, din două piese. ”Litoral 2021”, a scris artista în dreptul imaginilor în care apare în valuri, la mare.

Ana Baniciu face senzație în costum de baie. Ce mesaje i-au transmis admiratorii

Admiratorii Anei Baniciu au fost încântați de fotografiile postate de aceasta în mediul online.

„Cea mai sexy din România”, ”Bunăciune”, ”Fotomodel”, ”Dunduleț”, ”Delicioasă”, ”Arăți superb”, ”Deosebită”, ”Super”, ”Ești fierbinte”, ”Ești frumoasă”, ”Bună rău”, ”Sexy”, ”mamă, Ana Baniciu, ești prea așa fierbinte”, ”Sexy artiostă”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Ești o femeie sexy, superbă”, sunt câteva dintre mesajele primite de Ana Baniciu de la internauți.

Ana Baniciu e fiica celebrului artist Mircea Baniciu

Ana Baniciu a afirmat că a trebuit să fie mereu atentă la ceea ce face pentru a nu-și pune tatăl, Mircea Baniciu, într-o lumină defavorabilă. ”M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu și când ești fata lui Mircea Baniciu, este evident că ai un bagaj destul de important în spate.  E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani”, a declarat Ana Baniciu într-un interviu pentru libertatea.ro.

Ana Baniciu a afirmat că numele pe care îl poartă reprezintă o mare responsabilitate pentru ea, astfel că este foarte atentă la toate deciziile și lucrurile pe care le face. ”Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc. Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a mai spus artista.