FOTO | Amalia Năstase a slăbit 32 de kg! Cum arată acum

21.10.2019, 12:57
FOTO | Amalia Năstase a slăbit 32 de kg! Cum arată acum
Amalia Năstase a slăbit 32 de kg

Amalia Năstase a reușit, anul acesta, să slăbească 32 de kg, cu ajutorul unei diete stricte. Vedeta este cât se poate de mulțumită de rezultat și a detaliat acest subiect. 

Invitată într-o emisiune TV, Amalia Năstase a afișat o siluetă impecabilă, după ce a slăbit spectaculos. Fosta soție a lui Ilie Năstase acumulase numeroase kilograme în plus după cea de-a treia sarcină, însă a reușit să scape de ele. 

Amalia Năstase a slăbit 32 de kg

Bruneta a povestit că, deși nu a fost chiar ușor, s-a ambiționat să urmeze dieta strictă și acum a ajuns la măsurile dorite. 

„Am slăbit 32 de kilograme, am făcut o cură de slăbire anul acesta. Eu am ținut tot timpul diete, dar nu oscilam atât de mult cum am făcut-o în ultimii patru ani. Nu mi-a fost poftă de absolut nimic, sper să nu se mai pun înapoi pentru că știu prin ce am trecut ca să le pierd. Am avut noroc că nu a trebuit să-mi tai pieile, se putea duce totul la vale. Eu realizam pentru că nu mai intram în haine, știam că sunt grasă, m-am întâlnit cu medicul estetician și i-am spus să mă taie. Am zis că nu-mi tai stomacul, așa că am hotărât să țin o dietă. Nu e o fericire să tragi după tine 32 de kilograme”, a povestit Amalia la TV. 

Vedeta a dezvăluit că a mers și la tratamente corporale pentru a avea grijă de pielea sa pe durata curei de slăbire, dar și că va continua să fie foarte atentă la alimentele pe care le consumă. 

Foto: Captură Antena Stars

citește și...