FOTO / Altă apariție de infarct a Annei Lesko. ”Ai ce arăta”

02.06.2020, 10:31
FOTO / Altă apariție de infarct a Annei Lesko. ”Ai ce arăta”
FOTO / Altă apariție de infarct a Annei Lesko. ”Ai ce arăta”

Cântăreața Anna Lesko a avut o altă apariție de senzație pe rețelele de socializare. Aceasta a pozat în ipostaze pline de senzualitate.

Anna Lesko știe foarte bine cum să atragă atenția fanilor săi de pe rețelele de socializare. Aceasta postează fecvent imagini în care se afișează în ținute sumare, care îi pun în valoare atuurile fizice. Așa s-a întâmplat și zilele acestea, când vedeta a publicat mai multe imagini în care apare îmbrăcată cu un halat din dantelă de culoare roz, care îi lasă la vedere decolteul apetisant și nu numai.

 

 

Internauții au fost mai mult decât încântați să o vadă astfel pe focoasa Anna lesko.

”Sunt convins că toți bărbații care privesc imaginile simt o poftă nebună de cireșe”, ”Ce sexy”, ”Încă mai ești fumoasă și îmbrăcată!”, ”Poze sexy când citești o carte nu faci?”, ”Din nou ceva frumos”, ”Ai ce arăta”, ”Ești super zână de frumoasă. Să o ții toto așa, arată tot ce este mai frumos”, ”Prințesă”, ”Superbă”, ”Anna are mere”, sunt mesajele primite de Anna Lesko de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

 

 

 

 

Cine este Anna Lesko

Anna Lesko, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În plan personal, Anna Lesko este mama unui băiețel care se numește Adam.

Pasionată de pictură

Anna Lesko este mare pasionată de pictură. Maeștrii care au inițiat-o în această artă au fost astfel de personalități remarcabile, precum Mircea Novac și Sabin Bălașa.

“Picturile mele arată stările sufletești prin care trec personal: fericirea și tristețea. Dacă ai multă ambiție și voință, crezi în instinctele tale și muncești mult, atunci și satisfacția va fi pe măsură. Nu cred în critica artiștilor de artă. Pictura este prea importantă în viața mea, așa că nimeni n-ar putea să mă despartă de șevalet, pensule și vopsele”, spunea artista într-un interviu.

citește și...